Uncategorized

Ny vecka, nya tag

Hyfsat mycket jag spårade igår. Jag kände att jag behövde en dag utan fasta eftersom jag gått ner lite mkt i vikt. Framöver tänker jag att jag bara kör periodisk fasta på vardagar och äter som vanligt på helgerna. Dels för balansen i livet, men också för att inte tappa mer i vikt. Så igår unnade jag mig först 20 bitar sushi vid 20:00 och sen unnade jag mig två magnum glassar, efter det en påse linschips, efter det en mörk chokladkaka och sist men inte minst käkade jag upp barnens kinderägg. Jag förstår inte vad som händer när jag gör sådär. Det är inte direkt så att jag är hungrig eller sugen, mer att jag känner mig tvingad 😂😂.

Det kan ha varit för att jag inte hade något snus kvar heller. Det är väl den bästa funktionen med snus, att man inte vill äta när man har snus under läppen 😅.

Konstigt det där. Småätande har aldrig varit min grej och jag har inga problem med att äta nyttigt och näringsrikt. Problemet för mig är att när jag tillåter mig själv att gå loss, då går jag loss på alla cylindrar. Måtta existerar inte.

Hur funkar ni? Småätande, eller frossande?

Annars: Helgen har fan varit magisk, iaf från min synvinkel.

Lördag: Sovmorgon och sen träning med Max. Ett styrkepass som gjorde mig glad. Älskar när man går från gymmet med en riktigt bra känsla.

Efter det hängde vi bara hemma. Grannarna kom förbi på en kopp kaffe, men mkt mer än så blev det inte.

Söndag: Skansen och pippi för hela slanten. Det var ju 42 grader varmt och mitt val av kläder var lika bra som PH värdet i en barnpool som stått med samma vatten i en sommar. Förutom det var det magiskt. Pippi teater och massa roliga aktiviteter.

Efter åkte vi hem och jag avslutade med först en golfrunda och sen hockeyfinal.

Kul att svensk hockey är den bästa i år igen!

Nu: Första målet för dagen 😋

P.S är reklamen bättre nu?

Kommentarer

 1. Kim

  Hej. Alltså jag blir helt förvirrad Jag körde periodisk fasta i över ett halvår kanske närmare ett år. Gick inte ner ett kilo. Ska tilläggas att jag då tränar regelbundet, har ett fysiskt aktivt jobb och inte ändrade mängd onyttigheter i kosten. Vad kan det bero på? Så himla olika vi människor fungerar alltså… 🤷🏼‍♀️

 2. Sus

  Ett hett tips: bli mer utbildad, läs på om jämställdhet osv.

  Kropp, kropp, kropp. Börja träna hjärnan också så ska du se att du blir mer upplyst om att vi kvinnor är mer än ett stycke kött till salu.

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Nu tycker jag du är lite elitistisk och klassföraktande – alla kommer vi inte från bakgrunder där man pluggat vidare 😕

 3. Fanny

  Mkt bättre! Jag började med periodisk fasta igår, kör 12.20-20.20, min lunch på jobbet är 12.20 så därför:) tränar 5 ggr/v, vill gärna droppa några kg inom 1 månad, tror du de e möjligt? Äter självklart nyttigt under denna perioden, inget socker och så lite kolhydrater som möjligt. Vore tacksam för svar. Har nämligen hypotyreos så har lire svårare att gå ner i vikt men man tycker att se borde gå såhär eller? Tänkte köra mkt intervallträning

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.