Allmänt

Ny utmaning

En sak som jag lärt mig genom åren är att att man måste satsa för att ta sig till nästa steg. Det kräver att man kastar sig ut i det osäkra och gör saker man inte känner sig riktigt bekväm med. Man når aldrig framgång genom att hålla sig i sin comfort zone. Jag har gjort rätt många grejer som känts lite för galna/ogenomtänkta/obekväma genom åren. Allt från tv-produktion till samarbeten till att starta egna företag. Därför är jag lite extra spänd inför att ta ett riktigt läskigt steg, som dessutom är lite ”tillbaka till där det började” i och med att det är tv det gäller.

Jag och Pulkan ska genomföra en galen utmaning tillsammans i höst och nu är allt påskrivet och klart. Vi kommer försvinna från kanalerna ett tag i samband med det här men vi har fått tillåtelse att gå ut med vår medverkan innan. Vi ska vara med i Ex on the beach! Paula och jag kommer vara med för att se om vårt förhållande, ett år in i äktenskapet, pallar trycket helt enkelt. För mig är det solklart att vi kommer gå ut ur programmet starkare än någonsin men man vet ju aldrig =) Hoppas bara något av våra ex kan tänka sig att ställa upp också, kan vara svårt för produktionen att hitta någon tänker jag. Mina ex är rätt blyga violer som inte trivs i rampljuset. Paula har redan börjat gå igenom olika bikinikombinationer och bokat upp sig för kostschema året ut så hon ska bli lite mer deffad innan det är dags.

Kommer ni kolla när det sänds nästa vår? Har vi gett oss in på något lite väl ogenomtänkt?

p.s Har bokat in oss på kryssning till destinationen så kommer inte bli några onödiga flygresor.

p.s 2 Barnens far och morföräldrar kommer ställa upp och bo med dom här hemma hos oss så det blir så vardagligt som möjligt för dom medans vi är borta.

Kommentarer

  1. johanna

    Om de hade vart sant så vet vi alla att paow hade kommit in som ditt ex, hon gör ju allt för att få vara med i tv ännu en gång hahaha

  2. Jossan

    ”Mina ex är rätt blyga violer som inte trivs i rampljuset” 😂😂😂😂😂 Du är väldigt rolig! Kul skämt liksom 😁

  3. J

    Hhaaha den där var lite väl genomskinlig, hoppades på gladiatorerna eller i bästa fall, Idol (haha), men rolig tanke! De där blyga violerna till ex ställer nog gärna upp.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.