Uncategorized

Nu kör vi

Kommentarer

 1. Ida

  Hade önskar inlägg om hur ni hanterat och hanterar de som försöker utnyttja er på lika plan. Ekonomiskt och för ”fame” osv, har ni upplevt mycket av det förr? Hur ser ni varningssignaler osv.

 2. Maria

  Hej Hugo!
  Skriver till dig för att jag har för mig att du tidigare nämnt att du hade svårt att knyta an till Molly när hon kom? Kan ha helt fel men isåfall hoppas jag att du kanske ändå har lite kloka råd! 🙂

  Fick min dotter för snart 6 månader sedan. Sedan hon kom har min kärlek till henne verkligen bara vuxit sig starkare trots att jag inte trodde att det var möjligt att älska en annan människa så här mycket. Skulle kunna göra allt för henne.
  Men vi har ett problem. Min sambo Känner inte likadant. Han tycker att allt är superjobbigt. Han säger själv att han inte direkt känner någon kärlek till henne och att hans höjdpunkt på dagen typ är att få gå och lägga sig. Han tycker att det är jobbigt även när allt är supermysigt och hon skrattar och är jättenöjd eftersom han bara väntar på att hon ska få ett utbrott och börja skrika. Måste då tillägga att hon är en rätt nöjd och glad bebis för det mesta, alltså inte super skrikig eller så. Han säger att det var så mycket jobbigare med barn än vad han trodde. Detta är jättejobbigt för mig då jag upplever att hon enbart är en börda för honom och självklart jobbigt för honom då han säger att han i princip inte är glad längre,
  Har du några tips? När vände det för dig? Hur löser man det?
  Du brukar ju ja mycket kloka råd och synpunkter så håller tummarna!

  1. Hanna

   Jätteintressant om Hugo ägnar ett inlägg åt detta! Jag har tyvärr varken erfarenhet eller råd men jag har läst mycket om ämnet och vill skicka med att detta är mycket vanligare än man tror! Det är tabu att prata om och därför kommer det sällan upp till ytan. Det ska också finnas hjälp att få, lättast genom BVC tror jag! Tänker att det ändå kan kännas skönt att veta att man inte är ”sjuk” eller så på något sätt.

   1. Sofie

    Tycker det låter av din beskrivning som om din man har fått en förlossningsdepression!? Är precis lika vanlig bland pappor som mammor men missas ofta tyvärr eftersom män dels inte om mer o kontakt med bvc på samma vis som mamman gör och dels då det överlag pratas lite om detta! Kontakta erat bvc eller vc och be om hjälp, de brukar vara mycket hjälpsamma när det kommer till detta 🙂

 3. Katarina

  Alltså måste säga att när jag första gången hörde om Clean så tänkte jag lite ironiskt ”åh ännu en sportdryck som är exakt som det som redan finns på marknaden, lycka till”. Det tog i ärlighetens namn ett tag innan jag gav Clean en chans. Men alltså wow, fattar inte hur Clean kan vara så mycket godare än de andra populära sportdrycker ni konkurrerar med? Alla era smaker är verkligen goda, och utan den där extrema syntetiska smaken som nästan alltid kommer som ett brev på posten så snart någonting är utan socker.

  Så nu sitter vi där varje dag kl. 13.00 efter lunch, fyra hårt arbetande juriststudenter med en Clean i handen som vi sett fram emot hela morgonen och som verkligen hjälper oss genom tuffa pluggperioder och dippar! (SÅ känner du för att sponsra några fattiga studenter med ett flak eller så, så lovar vi att skylta lite extra här på SU med hur bra Clean är 😉 )

  1. Linnéa

   Hear you! Räddningen här på Karlstads Universitet med när man balanserar 100% studier och extrajobb för att överleva 😎

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.