Allmänt

Nu kan man rösta på sina favoriter till Finest Awards

Igår när jag fick veta att jag var nominerad i hela 3 kategorier till finest awards den 12 mars så blev jag som ett barn, jag blev så j*vla glad och stolt. Jag har inte uppmanat någon till nominera mig men ändå är jag i final i 3 kategorier och det gör mig sjukt tacksam, glad och stolt. För mig är detta ett kvitto på att det jag gör uppskattas och när jag inte ens har uppmanat er till att nominera mig så väger det hela ännu lite tyngre hos mig. Nu ska jag försöka vinna i mina kategorier och hur det ska gå till vet jag inte. Men en bra start är om vi alla går in och lägger varsin röst på mig i mina respektive kategorier. Tydligen så kan man rösta en gång per dag fram tills den 9 mars. På något sett känns det som att den som orkar hålla på att jaga röster kommer att vinna.

Hur mycket jag kommer orka hålla på vet jag inte. Men jag vet hur glad jag skulle bli om jag skulle vinna mitt första pris någonsin sen jag började blogga.

Mina kategorier är:

”Årets personliga blogg”

”Årets träningsblogg”

”Årets föräldrarblogg” – Här är även Paula nominerad. Dubbelt Rosas.

Gillar ni det jag gör så röstar ni HÄR! Gillar ni inte det jag gör så röstar ni iaf HÄR!

Tack//

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.