Grekland 2010

Nu drar ja…

Nu drar jag och super men med måtta. Jag kan ju inte vara för full om jag skulle behöva slåss mot någon grek som raggar på Paulina..

Dagens outfit och allt kommer såklart i från min favorit butik h&m..

 

Kommentarer

 1. Isabelle

  Haha en gång när jag lämnade datorn med facebook på i 10 minuter hade min kompis börjat skicka massa meddelanden till alla på min kontaktlista. Liiite pinsamt att förklara sig för alla sen! 😛

 2. Samantha

  Jag har aldrig blivit faceraped men jag och en kollega gjorde det mot en annan kollega som gick hem från jobbet och glömde logga ut. Hon är extremvänster och syndikalist och grejer.
  Så det vi gjorde var att göra henne till ett fan av: Fredrik Reinfeldt, Alliansen, Nya moderaterna, och allt annat som har med moderaterna att göra. Vi gjorde henne också till fan av Johan Norberg (som också är kapitalist och moderat)
  Hennes polare hade tydligen reagerat som faan på detta.
  Hon plockade bort sig själv som fan från dessa sidorna, meeen hon har för vana att glömma logga ut så jag och min kollega gör exakt samma procedur varje gång nu.
  Det är alltid precis lika roligt som första gången.

 3. Linda

  Hello! 😛 Vart kommer du ifrån? 🙄 Du ser bra ut och verkar inte vara hell svensk…..Tror att du har något latinamerikanskt i bloder efter som att du tycker att Celia Cruz är salsadrottningen, vilket jagh ddeffinitivt håller med om!!! 😆
  Kram

 4. j

  jag ville lattja lite med en killkompis så jag skrev som status ”faaan jag skulle ju bara fisa i duschen…” hahahahaha tog ett tag innan han fatta, sen jävlar fick jag stryk!

 5. Nadja

  Jag är inte ett fan av twilight. och jag gör narr av det ganska ofta, vilket folk vet. Så för att jävlas så facerapar min pojkvän min status och skriver ”ooh noo, stora problem. Team Edvard eller Team jacob? ååååååååh kan inte bestämma mig” Detta är inte så pinsamt för er, men grymt pinsamt för mig.

 6. Johanna

  Haha en gång så skrev min kompis på min status att jag var gravid och jag går inte in på facebook så ofta, tror du min mobil gick varm eller????. Jag är bara 17

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.