Bröllop

Nu börjar ”tills döden skiljer oss åt”

Vad ska man egentligen säga, så här första måndagen som gift. I vilken ände ska man börja egentligen? I lördags var dagen äntligen här, efter 5 långa år som förlovade stod vi i kyrkan och sa ja till varandra inför familj, släkt och vänner. Jag är grymt nöjd med dagen och blir helt varm och lycklig när jag tänker tillbaka eller kollar på klipp på Instastory som våra gäster tagit. Hjärtat rusade när jag väntade på att Paula skulle uppenbara sig och när hon väl stod där i sin klänning och gick fram till ”Av längtan till dig” började jag grina som ett barn. Paula fick peppa mig med att viska att nu kör vi Hugo, nu gifter vi oss!

Själva vigseln blev precis som jag misstänkt en snörvlande historia från min sida, som jag skrev i brevet till Paula innan vigseln så skulle en tonårstjej framstå som känslolös i jämförelse med mig i den här stunden. Själva ceremonin blev precis som vi ville ha den, personlig och avslappnad med min kusin som sjöng. Vi valde låtar som kändes som ”oss” snarare än typiskt bröllopsaktiga och vi krävde av våra gäster att efter ”ja:et” och kyssen ville vi att det skulle hurras och applåderas – vilket alla uppfyllde =) Sen körde vi utträde ur kyrkan till ”Shut up and Dance” 😎

På kyrktrappen möttes vi av ett hav av såpbubblor, kramade om våra gäster och pratade med alla en sväng och sen hade vi dukat upp med maffiga bullar, kaffe och saft så alla skulle ha blodsockret i schack inför resten av kvällen.

Det känns overkligt med en ”vanlig vecka” utan förberedelser eller uppladdning nu. Det är lite som efter en stor tävling i Crossfit exempelvis – jag känner mig tömd och lite tom, det är som ett vakuum. Men med skillnaden att det inte bara är tomt utan att jag känner mig så jävla lycklig i vakuumet. Spontant känner jag att jag vill gifta mig igen men jag vill ju inte skilja mig från frugan så jag tänker att vi får köra förnyelse av löftena om sådär 5-10 år och ställa till med ny brakfest. För fest blev det efter vigseln… tro mig.

Vill ni höra mer om bröllopet? Paula kommer ju mata inlägg om allt från sminket till tårtan men jag kan inte riktigt göra dom inläggen. Ett inlägg om tårtan skulle bli en bild med kommentaren ”Den var chokladig och god med lite annan gegga” 😂 Däremot har vi en del annat jag kan snacka om. Så, mer bröllopsrapportering – ja eller nej? 

Kommentarer

 1. Ann-Sofie

  Givetvis JA! 😃
  Stort grattis till er båda ❤ Ni är fantastiskt fina båda två och det är helt underbart att vi får vara med och dela det här med er, tack!

 2. Jenny

  Ja självklart! Jag är egentligen inte så intresserad av bröllop och skulle aldrig vilja gifta mig själv men är orimligt nyfiken på ert. Skriv gärna lite om svensexan också 😉

 3. Josefina

  Stort grattis till äktenskapet! Så fina ni var på er stora dag! Skulle vara kul att läsa om varför ni valde 007 temat och om ”kidnappningen”, kanske du kan berätta om det?

 4. Olivia

  Jag vill höra allt om hur ni planerade bröllopet och hur ert bröllop liksom ”gick till” entrén, vigseln, middagen, festen osv!!!!! Vore så kul! Tack på förhand du är bäst!

 5. Jessica

  Jaaaa, såklart! Vi vill höra allt. Vi gifte oss för en månad sen och jag vill aldrig lämna bubblan. Jag tänker fortfarande på dagen, dygnet runt. Vår bröllopsfilm går varm här hemma! Vill bara gifta mig igen, igen och igen…. i samma man då förstås! Sååå ja, jag vill grotta mer mig i er dag också!

 6. Jennifer

  Jaaa mer bröllop! Vad gick inte som ni tänkt er, vilka höll tal, vad hade ni på menyn, video på er första dans och allt möjligt annat, älskar bröllop!

 7. Sally

  Ja verkligen 😍 tänkte på er i lördags! Så underbart att få följa er underbara familj i vardagen. Riktiga förebilder ⭐️

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.