Uncategorized

Nu är det klart – Snart i din 7-eleven & Pressbyrån

Inlägget är i samarbete med mitt företag Clean Drink

Kämpar man så går det. Det är med en otrolig stolthet jag nu kan berätta att @cleandrinks kommer att finnas på hyllan i alla 7-eleven och Pressbyrån från och med vecka 15 (9e april).

Det har varit en fantastisk resa, med många sömnlösa nätter och många tuffa samtal. Jag och min bror har aldrig tvivlat. Vi har alltid trott på vår produkt och därför känns detta extra kul.

Det finns alltid människor som inte vill en väl och är avundsjuka. Därför ska man aldrig umgås med duvor om man vill flyga som en örn.

Nu kör vi. Låt detta bli början på något riktigt bra! Hoppas ni vill vara en del av oss när ni kliver in på 7-eleven och Pressbyrån nästa gång!

Vi kommer även att lansera lite nyheter som vi har jobbat på under en lång tid👊

Clean Drink + 7-eleven + Pressbyrån = ❤

Kommentarer

 1. Frida

  Kul att clean blir lite lättare att få tag på! Hur kommer det sig att det varit så svårt att få ut den på marknaden? Vad krävs för att drycken ska få joina hyllorna på t.ex. Ica?

 2. Maja

  Jag lyssnar på eran podd idag från början! Jag garvar så mycket! Kan typ inte lyssna på den i allmänhet för jag garvar så högt! Och det känns som jag har ett samtal med er för jag kommer på mig själv att jag svarar och håller med! Men jag garvar sååå mycket! LOVE IT!!

 3. Gårnipådet?

  Jag undrar hur många av kommentarerna är skrivna av Hugo, Paula och deras bekanta? För sricka i sig är medioker som bäst. Finns inget i drickan som är bra för kroppen (finns vetenskapliga studier som visar att om man äter varierat får man i sig alla bödvänsiga vitaminer, tar man någon typ av tillskott så kissar man bara ut det. Samt att bcaa inte har nån fördel än att få i sig vanliga proteiner genom maten). Det är väsligt dyrt koffein man dricker som säljs med tillskott som Hugo rättfärigar det höga priset med. Tillskott som ändå pissas ut.
  Drick kaffe istället, eller en Red bull, det ger en vingar iaf!

  1. e

   Det beror ju på hur man äter och vilka ambitioner man har? Jag har bytt till vegetarisk kost och tar proteintillskott för att få i mig tillräckligt med protein för att jag också tränar hårt och vill bygga muskler. Vill man bygga muskelmassa är det svårt att få i sig tillräckligt med protein via maten varje dag eftersom du måste äta sjukt mkt då. Ett exempel: en man som väger 90 kg och vill öka i muskelmassa bör äta typ 180 gram protein per dag. Varje dag! 100 g kyckling innehåller typ 20 g protein. You do the math…

  2. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Kära Gårnipådet?, jag önskar verkligen att mina bekanta skulle palla lägga ner tid på att kommentera på min blogg men om vi ska snacka sanning så orkar typ ingen vi känner ens läsa våra bloggar. Eftersom väldigt få äter så pass varierad kost att de får i sig alla nödvändiga vitaminer är kosttillskott ett enkelt sätt att komplettera – självklart ska man ha en bra och varierad kost i första hand. Jag dricker själv Clean varje dag och kompletterar med fler kosttillskott – om du inte vill göra det behöver du inte. Inte svårare än så.
   Dock vill jag starkt vända mig mot att man skulle ta en Red Bull istället, den innehåller bara skräp. Kram

 4. Jennifer

  Så himla grymt Hugo! Jag driver en Pressbyrå och blev precis lycklig, jag och min personal har väntat länge på att få sälja dessa 🙂 Nu blir det Cleanbyrån!! 😀🙋🏼‍♀️

 5. Cecilia

  Grattis !! Så kul för er. Hårt jobb lönar sig ( och självklart att produkten i sig är god) !! Godaste drycken på marknaden helt klart!! Hallon/ smultron är min favorit – druckit den sen i somras och 1 per dag. Jag unnar mig en varje dag utan dåligt samvete då den innerhåller bra ämnen för mig!!
  HEJJA ER!!!

 6. Erikerikason

  Grymt jobbat! 🙌 ska bli spännande att äntligen prova! Hur ligger ni i pris gentemot tex nocco? Tkr nocco blir lite dyrt att dricka varje dag innan träning

 7. linda

  kan man dricka clean när man ammar? är på förlossningen nu ska föda mina första barn (tvillingar) å har suktat denna clean sedan den kom ut och blir nu överlycklig att den kmr till pressbyrån men vill veta att de är okey under amning?
  älskar dig och din blogg! slita aldrig skriva hugo du har en tallang som ingen annan!
  kram

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Hej Linda! Vi har en koffeinfri variant med smak av Citron/lime, den är helt lugn att dricka om du ammar. Övriga smaker innehåller koffein så det beror på hur du ser på koffein och amning – och om du dricker kaffe. Jag tror det allmänna rådet med amning är att inte dricka mer än 300 mg koffein per dag – en Clean innehåller 180mg. Men hör efter med BVC eller så om vad dom rekommenderar så du kan känna dig säker =) Kul att du är intresserad!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.