Uncategorized

Nog nu

Ni är rätt många färre som läser min blogg än Paulas så jag hoppas ju att dom som kommenterar riktigt ruttet inne hos henne inte också är min läsare. Tänker att ni som kommer in här och hänger är rätt sköna människor med tanke på att jag får typ 2% av skiten Paula får. Vi har ju gått igenom det här förut men blir lite frustrerad när Paula får taskiga kommentarer som dessutom uppmanar till att hon ska ta det med mig, typ ”Hugo är nog medveten om vart det brister för dig och det är jobbigt för honom”. Blir galen på sånt där. Tyck vad ni vill om mig eller om Paula men lägg inte in era egna värderingar i vår relation. Man behöver absolut inte älska min fru men droppa inte dom där hintarna om att jag på något sätt skulle vara med er på tåget om hennes jobbighet.

Paula är min fru, en underbar fru. Hon har sina bra och dåliga sidor och för mig väger dom bra upp dom dåliga med råge. Det är liksom inte ens någon match mellan dom två. Vi bråkar ibland och ibland tycker jag hon är dum i huvudet men det är väl som för dom flesta. Och om jag nu mot förmodan skulle vara med på tåget och hålla med någon rutten kommentar så skulle jag ta det enskilt med Paula. Skulle aldrig i livet ta det publikt. I bloggen kan vi humoristiskt pika varandra men det är på samma villkor och om det inte skulle kännas ok för den andre är det inget snack om saken, det ryker. Jag backar alltid Paula, alltid. Vi lever i en tvåsamhet och är just det – två av samma. Hackar ni på Paula, hackar ni på mig. Tycker ni Paula är dum i huvudet, ventilera det med någon närstående till er och gå sen vidare från bloggen. Likaså gäller med mig. Sen är det en annan sak att ge riktig feedback men det vet ni ju. Äh, jag tror ni hajar vart jag vill komma. Bete er på nätet som ni gör i vardagen. Brukar ni gå fram till folk och säga att dom är skenheliga idioter vars män snart kommer lämna dom så har ni nog större problem själva. Och om ni inte skulle göra det IRL – gör det inte online.
Vi är alla människor bakom skärmarna. 

Kommentarer

 1. Daisy

  Jag är så sjukt avundsjuk på er. Herr er kärlek till varandra lyser, hur ni har möjlighet att resa så pass mycket ni gör, att kunna satsa på träningen som ni älskar att stöttas av varandra. Hur fina ni är mot varandra å vilka fantastiska tjejer ni har (jo mina barn är givetvis helt fantastiska dom också). Skulle fan gråta om ni nångång i framtiden skulle välja att gå skilda vägar

 2. Sandra

  Men skärpning för fan, Nicole! Kritik är långt ifrån det Paula får dagligen på sin blogg. Jag skulle inte kalla det kritik, snarare en jävla massa avundsjuka.

  Tänk om någon skulle skriva eller säga något elakt till dig. Tror inte du skulle bli så jädrans glad.

  Tänk till en extra gång innan du skriver något.

  Glad påsk! 🙂

 3. Nilla

  Varför ska man tåla HAT bara för att man är influencer och har en öppen blogg? Förklara gärna för jag förstår inte hur de två går ihop? Kritik kan man ge men personliga påhopp är så onödigt. Gå ut lite o njut i vårsolen istället för att sitta i en mörk källare o hata.

 4. Marina

  Varför läser du då deras bloggar om du stör dig så mycket på det? Det är ju helt klart du som har ett problem. Bara sluta läs deras bloggar, hur svårt kan det vara?

 5. Helén

  Nicole är du helt slut i huvudet. Tror du verkligen att de fått poolen gratis eller ens resorna. Nä lilla gumman nu får du allt ge dig. Det handlar om ren skär jävla avundsjuka från dig. Ja från alla som gnäller över deras liv. Avundsjuka att de är ett ungt par som lyckats i livet. Som jobbar, tjänar pengar, har fina bilar, hus, kan resa. Förstår inte ens att ni orkar kommentera andras liv. Ta och städa upp framför din egen dörr och ta reda på varför du/ni är så bittra över deras liv. Är det pga du själv inte har en idé som folk vill ha/göra reklam för.
  SKÄRP ER SOM HÄNGER HOS HUGO OCH PAULA.
  LEV EFTER DEVISEN. HAR DU INGET SNÄLLT ATT SÄGA SÅ KNIP FÖR TUSAN MUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Varför bytte du namn från Nicole som du körde på innan? Vill du ge sken av att ni är fler som vet någon slags ”sanning” om Paula? 😂

 6. Nicole

  Ja, jag tål leken som jag ger mig på. Vem fan är avundsjuk??? Vad fan skall jag vara avundsjuk på? På Paula eller?
  Jag säger som det är, man blir så jävla less på dem här så kallade influenser som inte tåler lite kritik. Om du har öppen blogg och andra sociala medier då skall du för fan tåla lite också. Annors kan du bara sluta blogga så lätt är det.

 7. Em

  Fast varför är det bara Paula som får skiten då? Är väl Hugo som ”offrar” sina barn lika mycket som Paula, för vad jag vet så åkte de på resorna ihop och poolen är i trädgården till deras gemensamma hus. Så klaga för all del (vilket jag inte förstår, orka lägga så mycket energi till att tycka till om andras liv), men då kanske man ska lägga skulden på båda då jag misstänker att de tar alla de här besluten gemensamt

 8. Emma

  Men är du helt dum i huvudet eller? Hur kan du yttre dig så?

  Vem är du ens? Så jävla avundsjuk så det skriker om det. Skriv ut dit riktiga namn och efternamn så kan vi se om du tål leken.

  Patetisk.

 9. Nicole

  Måste du försvara din fru? Kan hon inte försvara sig själv?
  Är du med i leken får du leken tåla! Så lätt är det. Blir det för mycket kan din underbara fru lägga ned bloggen så är problemen löst! Men nej, handlar det om pengar så offrar man sina barn också. Gratis pool, gratis resor…
  Paula börjar bli så slitsamt

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Hon försvarar sig bra själv men eftersom jag används för att trycka till henne (”fråga Hugo” osv) så är det väl rimligt att jag säger ifrån också. Självklart ska man som influencer kunna ta kritik och det är rimligt att folk ifrågasätter saker. Det är dock inte rimligt ifrågasättande att lämna kommentarer som att någon är äcklig, en värdelös människa, att mannen ska lämna osv. Du verkar ha mycket negativa känslor kopplade till sociala medier, du kanske borde överväga en paus =)

 10. S

  Folk älskar att lägga sig i tydligen! Som ett exempel, sonen vill gå ut och vi behöver fixa annat inomhus … stora fönster bor på bottenplan med altan och gräsmatta …gångbana utanför så stannar en person och frågar sonen är du ute alldeles ensam ?!? m.m ja ute ensam kanske men 2 m ifrån föräldrarna varav den ena vek tvätt och höll koll och tittade hela tiden, som även gick ut och frågade vad dom pratade om …. då får man svaret inget … men jag tycker att han ska leka med boll istället för pinnar ?!? …. blir galen på folk som ska lägga sig i och det bästa är väl att leka med det man vill?

 11. Sandra Augustinson

  Så fint du skriver, Hugo ♡♡ Jag blir ledsen när människor hackar på Paula för minsta lilla som en gång när det var någon som t.om hackade på hennes röst för den lät så barnslig. Hon får så mycket skit hela tiden och det är så tråkigt. Sen att folk ska tro att du ska haka på deras dumma kommentarer, hur kan de tro det liksom? Kärleken och respekten ni har för varandra är den finaste och starkaste jag sett. Jag har sett så många gånger som du bett läsare låta Paula va’ med deras kommentarer men troll finns det överallt och avundsjukan spirar. Fortsätt med det ni gör för ni är fantastiska!!

 12. Emma

  Håller helt och fullt med och lever själv efter din slutkläm, kan man inte säga det i verkligheten ska man inte skriva det på nätet. Gillar både din och Paulas blogg, har dock inte hunnit läsa så ofta sista tiden, somnar innan jag hinner dotb😴 /Småbarnsmamman

 13. D i a n a

  Grymt fint kommenterat Hugo ! Du är en sån fin man och ni har en bra och fin relation, precis som de allra flesta, bara att ni råkade vara publika personer.
  Ta hand om dig och din fru. <3

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.