Miami 2011

Nästa destination

: Bahamas 🙂 Vi är på färjan nu, jävligt fet färja asså. Tennis, pooler, gym, basket, springbanor, casino är bara några av dom saker som finns. Kommer att blir en bra helg.. Förresten är det någon som vet vad jag kan smörja in mina sår på pannan med? så att dom blir lite mjuka liksom..

.

.

.

Kommentarer

  1. Emma

    Tjena! Hade varit as kul om du svarat på denna frågan, vill höra just DIN åsikt om det. Hm tänkte på det här med tjejer som är oskulda och inte det.. Säg att du vill gifta dig, döds seriöst inga ”har henne för en natt sen far hon åt helvete” nae utan en brud du ska leva med resten av ditt liv (om inte ungarna kommer emmellan), vill du hellre då ha en tjej som är oskuld och har as grym utbildning, eller en tjej du lärde känna för ett par år sen på krogen som du redan legat med? Spelar det ens någon roll om hon haft sex eller inte?

    Kom och tänka på frågan i en klass disskusion förra veckan, vet att du är lite öppen med det (vilket bara är positivt) så tänkte skicka frågan till dig i hopp om att du svarar. Take care ! 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.