Miami 2011

Något för er som är sugna på att bli en fullfjädrad bartender

Barskolan academi kör just nu värsta tävlingen där man kan vinna bartenderkurser och bartenderjobb på dom fetaste barerna i världsmetropolerna London, Las vegas och Miami.

Tävlingen går ut på att man ska vara så social som möjligt, på Facebook. Gilla statusar, adda människor osv osv. För allt man gör på facebook så får man poäng. Desto mer poäng man får desto högre upp bli man rankad.

Varje vecka i fyra veckor så plockas tre vinnare ut. Dom tolv som har gått vidare kommer att få göra en intensiv bartenderutbilning där dom ställs på prov.

Efter det så kommer finalen att vara. Där en av dessa tolv deltagare utses till vinnare och får åka världen över och jobba som bartender.

Gå in och börja tävla nu: http://bootcamp2012.se

Kommentarer

 1. T

  Otroligt elakt av dig att göra detta, hur kan du dömma en man du inte känner? Tänk om han har en njur-sjukdom som gör att han inte kan hjälpa detta till exempel?

 2. sara

  Nej stackarn! Tycker synd om honom samtidigt som det är jävligt äckligt att sitta på vagnen med de byxorna…men åh, fy vad hemsk….Tragiska öden finns överallt! 🙁

 3. Anni

  Ärligt talat så¨var det första jag tänkte på när jag såg bilden att du också skulle behövt låna byxor av någon. Ser inte jättetorrt ut där heller. 😉

 4. jonathan

  men haha vafan tänk att han var generös som sa att han skulle låna ut ett par byxor till han! och förresten det är dom som kissar ner sig man ska skämmas för enligt mig iaf!

 5. Frida

  hahahahha ”skäms över att vara svensk medborgare för sånna som du!” HAHAHHA MEN OMG!!!! så typiskt svenskt asso. snälla, man ser inte ens gubbens ansikte? ta det lugnt herreguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.