Uncategorized

Mycket golf 2019

31/1-2019 hade jag ett grymt möte med Golf South Sthlm. När hade du ett grymt möte senast?

Jag älskar att träffa kreativa företag som vill hitta på kreativa saker. Under 2019 kommer Clean Drink och Golf South hitta på massor.

Vem spelar golf och vill utmana mig på en runda i sommar? Mitt hcp: 18.1

Kommentarer

  1. madelene

    Hej Hugo
    Hittar ingen mail till dig så skriver här istället. Jag har skrivit ett inlägg på bloggen (svenskabloggares.se) om hur Ben Mitkus följare reagerat på att han hällt ut 300 liter Clean Drink i badkaret. Många har reagerat på att det inte är bra för miljön, att det är slöseri med era produkter, att han borde tänka på dom fattiga samt att det är respektlöst. Eftersom han är ambassadör för er så gissar jag på att han fått alla dessa clean genom ett samarbete med er. Så min fråga är, är det ni som sponsrat alla Clean för hans instagrambild? Och var anser ni om det att han häller ut 300 liter till ingen nytta vilket nu gjort många upprörda?
    Mvh. Madelene
    Du får gärna svara mig på mail om du inte vill ha det skrivet på bloggen.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.