AllmäntCrossfit

Murph

Imorse när jag kom till boxen var jag inställd på att ro 12km on time. Det var de som var på min programmering men när jag väl kom in på Nordic stod Numi och hälsade mig välkommen med två viktvästar i sina händer, en till mig och en till honom själv. Istället för att ro skulle vi köra ”MURPH” som är en workout från helvetet. Om någon av er kollar på Crossfit Games så såg ni att dom gjorde ”MURPH” igår.

Såhär ser workouten ut.
Allt görs med en 10 kg tung viktväst på kroppen:
1,6 km löpning
100 pull-ups
200 push-ups
300 air squats
1,6 km löpning

Min tid landade tillslut på 41:30. Numi kom in på 40 minuter blankt. Känner ni att ni har koll på träningen och har börjat få till flåset och styrkan så är detta en bra styrkemätare. Man behöver inte köra med viktväst, det blir tillräckligt jobbigt ändå 🙂

Innan:

Efter:

Kommentarer

  1. s

    Hej!
    Denna video har blivit populär på kort tid. Det handlar om träning/hälsa och jag undrar vad dina åsikter är kring vad killen säger i videon? Håller du med, eller inte? Jag tycker han är ärlig och uttrycker ett väldigt bra budskap! Hälsa är viktigt folk! PS. han är ”drill sergeant” i amerikanska armén så därför uttrycker han sig väldigt hårt i videon.

    Om länken inte fungerar så sök på youtube ”Fitness Motivator’s Controversial Rant About Overweight People” .

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.