Uncategorized

Mumindalen

Livet leker på mumindalen. Ni som har barn vet hur det är, man springer och försöker hålla koll på allt samtidigt. Hinner man klämma i sig en kaffe i farten så är man nöjd. När det är så, så slår tanken på en lugn stund allt. Precis allt.

Men jag klagar inte, vi har det fantastiskt och ännu bättre, solen lyser i Åbo.

Sviten vi hade på Silja Line på vägen hit var också magisk. Molly ville sova i vår säng. Så jag fick sova i soffan, det var mindre bra.


Annars är allt toppen och nu ska vi gå på vandring i muminskogen. Weeeeho!

Kommentarer

 1. Sanna

  Är det bara jag som tycker Leonore är extremt lik exorcisten på bilden där hon ler? Samma leende och ögonfärg+form, brunt hår med lugg. Googla hugo! Hoppas du inte tar illa upp utan kan se humorn i det ?
  PS: Leonore är sjukt söt!

 2. kristina juhas

  I’m so excited my husband is back after he left me for another woman. My husband and I have been married for about 7 yrs now. We are happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn’t even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the internet one day, I came across a website that suggested that Dr OGUNDU can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give it a trial. I contacted him and told him my problems and he told me what to do and i did it and he did a spell for me. 24 hours later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to Dr OGUNDU. If you have any problem contact him and i guarantee you that he will help you. He will not disappoint you. Email him at: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Bring your boyfriend back
  2. Bring your husband back
  3. Bring your wife back
  4. Bring your girlfriend back
  5. Win lottery
  6. promotion in offices
  7. help you to become pregnant,if you looking for the fruit of the womb
  8. Complete cure of any kind of sickness
  9. marriage commitment and so many more.

 3. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

 4. Izabella

  Varför markerar du inte inlägget som ett samarbete? Man kunde se ett filmteam i en av dina instastories. Jag förstår verkligen inte varför det är så svårt, inlägget tappar inte trovärdighet för att ni markerar det som ett samarbete, tvärtom. Och framförallt när ni tidigare berättar om att ni är samarbetspartners/ambassadörer för Silja Line.

  Älskar verkligen både din och Paulas blogg men blir provocerad att ni har så svårt för det där med reklammarkeringen. Känns som att ni försöker lura oss läsare.

 5. Anna

  Hugo, jag ville bara flika in med en kommentar om att jag älskar er podd. Jag lyssnar aldrig på poddar då jag tycker det är ganska trist att sitta och lyssna på någon som bara sitter och pratar om sig själv och sina tankar i en timme, men din och paulas podd känns helt tvärtom! Även om ni pratar om era tankar så känns det ändå som att ni pratar MED oss lyssnare, vet inte riktigt hur jag ska förklara det! Men ni engagerar er så mycket i podden och jag tycker att ni får med intressanta ämnen men samtidigt så har ni kul och skojar med varandra. Ni får mig att skratta om och om igen, och jag längtar tills varje tisdag då ett nytt avsnitt kommer. Ni är grymma!!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.