Allmänt

Motsatser

Jag kan inte vara sämre än Paula:

Gillar: Waze, det bästa som hänt GPS-världen. Dom flesta vet att Stockholm är trafikens arsle i Sverige. Oftast går det bra för mig att ta mig hemifrån till kontoret, men ibland går det åt helv*te, som idag. Det var som att åka in i en vägg när jag åkte upp på motorvägen. Då slog jag på WAZE som visade mig vägar jag inte trodde fanns och så var jag på kontoret lika snabbt som när trafiken rullar. WAZE är det bästa som hänt mig.

Ogillar:
Igår var jag på Exploria med Molly och Leonore. Exploria är det nya leklandet för barn. Varför jag har fattat tycke för dom är för att dom sticker ut ur mängden, eller dom stack ut ur mängden. Jag gillade deras koncept med hälsosamma smoothies och bra mat att äta. Igår när vi var där så hade dom tagit bort deras egengjorda smoothies med anledning att dom inte sålde. För mig är det overkligt att alla lekland serverar 100% skit, Andys lekland i Bromma har väl okej grejor, men annars är det samma saker överallt och nu har även Exploria lagt sig på samma nivå som alla andra. Synd tycker jag. Man har inte ens chansen att ge något bra till sina barn på dessa lekland.

Rädd: För att vintern ska komma som en käftsmäll. Barn på vintern är lika roligt som att titta på när målarfärg torkar

Modig:

Ensam: Egentligen vill jag aldrig vara ensam, men det finns ett undantag och det är när jag tittar på en serie jag tycker om. Att ha soffan för sig själv, lägga sig hur fan man vill och bara titta. Somna kan man göra om man känner för det och då behöver man inte vara rädd för att ens partner har kollat 7 avsnitt bakom ens rygg så man hamnar efter. När jag och Paula tittar tillsammans så är det massa åtaganden som jag inte gillar. Jag får inte ligga hur jag vill, jag får inte prutta, jag får absolut inte somna och gör jag det får jag en stortå i chokladkanalen.

Tillsammans: Paula är nog mer extrem än mig där, men jag älskar det. Paula får mig att prioritera att vara tillsammans och tycka om det. När vi är det så tar Paula min mobil och det är 100% fokus som gäller. Ibland kan jag smyga iväg och lägga mig någonstans i 5 minuter, men det är mest för att vila lite. Jag är stolt över att vi är en familj som hittar på väldigt mycket tillsammans.

P7092038

Kommentarer

  1. E

    Hmm tänker att du också kan behöva din egentid! Ibland får man vara tydlig till sin partner att Nu behöver jag bara ligga på soffan och göra ingenting. Återhämtningen / slapptiden är underskattad 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.