AllmäntCrossfitTräning & kost

Motivation

När man tränar är det alltid bra att ta bilder och filma. Tränar man för att komma i form är det bra med bilder. Dels för att vågen inte alltid är rättvis men också för att vi människor ibland hamnar i svackor, inget är roligt och motivationen är obefintlig. Då är det bra att ta fram gamla bilder på hur man såg ut när man började träna. Det är alltid motiverande att se en positiv förändring.

2013 var då det hände för mig. Jag började träna seriöst igen (efter 9 månaders skengraviditet) och såhär såg det ut ungefär:

2014 började jag med crossfit:

2015:

Om man tränar tex crossfit som bygger på att man skall vara duktig på många olika moment skulle jag rekommendera film. Alla har vi varit nybörjare och när man tycker att det står still i utvecklingen så är det bra att plocka fram gamla filmer för att se hur mycket som har hänt. Filmer kan också vara ens bästa vän. Det finns alltid detaljer som syns på film men som man inte tänker på när man kör. Att filma är ett redskap som hjälper till i utveckling till att bli bättre.

Här var jag rookie. Mitt första pers på 100 kg i squat clean:

Ett år senare, 2a på 140kg och lite vackrare:

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.