Uncategorized

Morgonpass

Jag trodde jag skulle svälja tungan igår när Molly sa att hon ville följa med mig och springa idag på morgonen.

Jag: Men det är tidigt

Molly: Ja

Jag: Då väcker jag dig vid 06 då?

Molly: Ok, god natt pappa.

Idag 06:20:

Molly fick bestämma tempo och om vi skulle springa eller gå. Det var ingenting som spelade någon roll, i mig var hon redan en vinnare när hon släpade sig upp ur sängen, frös, men skulle bestämt följa med.

Vi gick lite och sprang lite i 15 minuter. Sedan drog vi hem.

På vägen hem sa Molly att nästa gång hon skulle följa med så ska det vara varmt ute. Jag förstår henne och Molly följer med när hon vill, inte när jag vill. Jag tror att hon tappar suget fortare då.

Dagens citat: Kan vi så kan du

Kommentarer

  1. Maria

    Gillar att ni på ett icke påtvingat sätt uppmuntrar till rörelse! Våra barn cyklar gärna bredvid när vi joggar eller promenerar och jag tycker att det är supermysiga stunder tillsammans. Kan rekommendera det om du vill ha lite tempo på löpturen men hon vill följa med.

  2. Annica

    Det tycker jag är helt rätt.. Ni uppmuntrar dem till så mycket rörelse och så mycket roliga aktiviteter, men att det ändå är på deras villkor och att de själva ska känna att det är roligt och något de vill fortsätta med. 🙂 Men vilken kämpe hon var idag! 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.