Morgan från Ullared

Tog pulsen på Morgan, skön lirare det där måste jag säga.

Kommentarer

 1. Ellen Bergström

  Paulina är fett snygg. Vi får vara hur vi vill, omogna eller inte omogna. Åldern har ingen roll så länge man har roligt och trivs, vi har kul och det är huvudsaken 🙂 Hellre omogen än tråkig!

 2. Alexandra

  Hugo den bästa Rosas .. Kan du ge tips på hur jag kunna tabort fettet runt magen och magen ? Alla din tips är lika värda… SVARA SNÄÄÄÄÄLLLLAA!

 3. Emma

  Ellen verkar inte mognare, hon fyller 22 i år. Paulina fyller 18 och de verkar ligga på samma nivå så nja lite fel på det. och varför bryr ni er om hur Paulina ser ut? Hon är en söt tjej. Är ni bara avundsjuka eller vad? Väx upp!

 4. hasse aro

  ey du driver, din guzz ser ut som ett ollonhuve bre. du är cok deli jaow. du är kex bre som kallar det där för guzz. tagga mannen

 5. cissi

  Stämmer det att du har något ihop med Ellen? Rykten iaf som går. Folk har sett er ihop en hel del. Tycker du hon ser bättre ut än Paow? Försår dig om du säger Ja. Hon är säkert mognare också.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.