Uncategorized

Monday

Älskar måndagar, speciellt när man tagit det lugnt under helgen och är maximalt utvilad.

Den här veckan kommer mycket handla om att göra mig redo för en av dom största dagarna i mitt liv. Det känns fortfarande overkligt att jag är en gift man om 6 dagar.

För att kicka igång veckan så drog jag och tränade 06 imorse, efter det körde jag en demo i gullmarsplan på 2 timmar och nu ska jag göra ansiktsbehandling. Varenda liten por ska bort.

Annat roligt: (reklam) Nya clean drink Passion är brutal och jag älskar det faktum att den även finns i koffeinfritt alternativ. Snart kommer dom ut överallt, måndag den 17e kommer ICA, pressbyrån och 7-eleven ha dom nya smakerna 😍😍

Ännu mer roligt: Jag har hittat en grym fotograf som jag ska börja jobba lite med. Typ något sånt här, vad tror ni om det?

Kommentarer

 1. Anilorak

  Såååå taggad på nya Clean smaken!! Har en helt orelaterad fråga, men ville fråga dig både eftersom jag verkligen ser upp till dig när det kommer till träning och du verkar ha lite erfarenhet med skador från träning från när du var yngre (om jag inte minns fel), i alla fall: För ca två månader sedan bröt jag benet och opererades, fick diverse stålplattor, skruvar m.m insatta i benet. För några dagar sedan fick jag äntligen av gipset och äntligen kan jag träna ordentligt! Jag kan inte köra kondition då jag fortfarande måste gå med kryckor, men jag tänker att jag kan träna armar och mage ordentligt. Problemet är att det alltid har varit mina svaga områden och jag är så otroligt dålig på att komma på/hitta övningar som tränar de delarna. Därför tänkte jag kolla om du har tips på bra arm och magövningar (främst armar egentligen) som man kan göra hemma? Har så mycket överskottsenergi i kroppen från att vara van vid att träna väldigt mycket innan olyckan till att plötsligt inte träna alls, haha, så känner verkligen att jag vill köra på nu, vet bara inte vart jag ska börja riktigt.

 2. Im

  Grattis till lansering av clean i så många affärer..det är stort. Men du skriver om det som om det vore en liten grej…va stolt och våga ta i för fan vad bra du o Paula är.🌹

  1. Sand

   Paula har ingenting med Clean att göra, så jag tycker inte att det här ska handla om henne alls. Tvärtom, hon har inte något affärssinne och har inte byggt bolaget från start, som Hugo har.

   Hugo: Var stolt över dig! Du är riktigt grym och en entreprenör som man kan inspireras av. Håll dig jordnära och njut av ditt kommande bröllop! 🙂

 3. Sandra Augustinson

  Wow! Den stilen passade dig superbra, riktigt snygga skor också och jackan var ju jättesnygg. Riktigt proffsig fotograf, ni passar tillsammans.

  Gör det ont att ta bort porer i en ansiktsbehandling? Har hört att det kan göra lite ont, jag skulle också vilja göra det.

  1. Anna

   Det gör sviiiiin ont. Ja har ganska hög smärttröskel o jävligt mkt pormaskar, saatan i gatan va ont de gör när dom klämmer dom

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.