AllmäntCrossfitFamiljeliv

Alla borde ha en Molly

Tänk att en så liten varelse kan betyda så mycket. Tänk att en så liten varelse kan ge så mycket kärlek. 
Det finns inget filter hos barn. Allt är så ärligt och lättsamt. 
Att hänga med pappa och träna är kul

Att titta på film är kul

Att duscha är kul

Att läsa böcker är kul 

Att gå ut i 20 minus är kul

Att laga mat är kul

Att kissa är kul

Allt är kul
Och när det är kul är det KUL. 
Jag önskar att man själv var likadan. Alla borde ha en Molly i sina liv. 

PC220568 PC220574 PC220562

Kommentarer

 1. eq

  Men äsch låt honom vara!!! L har typ funnits i en månad och – helt ärligt – när de är så små gör de inte så mycket mer än äter, bajsar och sover. Molly är ju en individ, det är klart att mer fokus ligger på henne. Tvivlar inte en sekund på att kärleken till L finns där, och att hon kommer bli lika högaktuell inom snar framtid.

 2. Sarah

  Känns som att du och Paula bara skriver om kärleken till molly och glömmer bort lilla L… Inget illa menat. Men när Molly föddes var det väldigt mycket kärlek på bloggen. När L föddes var det fortfarande Molly som gällde. Paula skrev ett inlägg om L när läsare började påpeka det, annars hade hon nog inte gjort det. Varför är det inte mycket om lilla L?

 3. Frida

  Är just nu inte särskilt sugen på egna barn men om jag ska ha ett barn i mitt liv så är det helt klart en liten Molly! Så underbar på all sätt och vis 🙂 kram

 4. hanna

  Finaste molly! Får man fråga hur det går för dig med anknytningen till lilla L? Känner du som du gjorde när molly kom till världen? Har för mig att du har skrivit att det inte var så roligt i början. Att kärleken och de kom senare. Usch vill inte att detta ska låta fel, menar verkligen inget illa.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.