Allmänt

Mitt liv just nu

Mår: Har lite för mycket i mitt huvud för att må bra just nu. Tjejerna är i Finland och hälsar på tomten. Jag jobbar och saknar samtidigt dom.

Struktur: Jag måste hitta tillbaka till en struktur som funkar. Nu är jag inne i dålig period och glömmer saker, vilket gör mig stressad.

I morse: Hade vi en intervju med tidningen LT. Dom intervjuade mig och brorsan om vår resa med Clean. Kul att sitta och berätta, det är inte ofta man stannar upp och tänker tillbaka. I morse fick vi möjlighet att göra det. Jag påminde brorsan om när han kom till kontoret med stressutslag och var ungefär en dag från att gå in i väggen 😅. Det var ungefär där och då det mesta vände också, tur.

Vi har satsat allt i det här och det är kul att det börjar bära frukt. Vi är långt ifrån i mål, men nu har vi en grund och 2019 kommer bli väldigt händelserikt. Även roligt när tidningar uppmärksammar en och tycker det är coolt att man valt att gå in i en bransch som omsätter miljarder och göra det utan erfarenhet och några egentliga miljoner i ryggen.

Ville: Bara säga hej, hörs snart igen

Ha: En fin dag

Ett citat till mig själv: I can do this!

Kommentarer

  1. Diana

    Kul att se att det går framåt Hugo.
    Jag jobbar på matgrossist och talar gott om er Clean just nu, för att få de att ta in den. Vi är nära nu 😉
    då kommer ni finnas med i vår webbshop för alla våra kunder 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.