Uncategorized

Mitt liv

Det är inte jätteroligt att heta Hugo Rosas just nu. Jag var lite stressad i morse (som vanligt). Tanken stod på noll så jag svängde in och puttade i ny soppa. Medan jag tankade drog jag in och köpte en kaffe, träffade Marcelo och börjar tänka på annat.
När jag gick ut hade jag helt glömt att jag höll på att tanka. Jag satte mig i bilen och drog plattan i botten.
Problemet: Soppaslangen satt fortfarande kvar i min bil 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Jävla smäll blev det iaf:
Det positiva: Det kan bara bli bättre nu!

Kommentarer

 1. Linnea

  Haha det där har jag också lyckats med. Det blev en rejäl smäll och slangen svingades iväg och var nära att träffa en stackars farbror i huvudet, lite små stelt..

 2. sara

  Ha ha fy fan vad jobbigt. Blir man betalningsskyldig för skadegörelse eller är det bara för dem att koppla på munnstycket på slangen igen? 🙂

   1. Amanda

    Det går oftast på stationens försäkring och så får kunden betala självrisken (om kunden varit ärlig och berättat för personalen/regnummer tydligt syns i kameror) annars hamnar de på stationens kostnader 😊 så ingen skadegörelse!

 3. Johanna

  Hej!
  Kan du förklara lite mer hur det går för dig med periodiska fastan? Jag förstår vad det innebär och hur det funkar men mer gällande träningen.. Jag tränar 6-8pass/veckan och är sugen på att testa periodisk fasta för att se vad det gör med min kropp men samtidigt är jag osäker på hur det funkar med träningen? Du tränar ju också mycket, känner du av det under passen? När har du dina träningspass på dagen och orkar du lika mycket fortfarande? Jag löper mest och är orolig för att kroppen inte ska orka 20km-passen.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.