Allmänt

Mina tankar kring barn nummer 3

Dom dog helt när barn nummer 2 kom. Haha. Som det ser ut just nu är jag nöjd med 2 barn. Om kanske 5 år skulle jag möjligtvis kunna tänka mig att bli pappa till en liten Nico. Det enda som egentligen får mig att ens tänka tanken på 3 barn är att jag väldigt gärna skulle vilja ha en son någon gång. Problemet är att jag bara gör tjejer så antingen blir det 10 tjejer för att jag vägrar vägrar ge upp, eller så får vi hitta en donator.

Det här med att skaffa fler barn tycker jag annars är kvinnans beslut att ta. Nu har vi 2 barn och vill inte Paula ha fler barn så förstår jag henne helt och hållet. Jag skulle inte heller vara svintaggad på att bära ett barn i 9 månader för en tredje gång.

Paula har givit mig 2 underbara tjejer och jag kan inte vara annat än nöjd med det.

Man ska aldrig säga aldrig men i min värld kommer det vara lugnt ett par år framöver.

P9034860

12823340_10153787309161273_3784481367375671454_o

Paula har skrivit ett inlägg om samma sak, jag har inte läst det men ska göra det nu. Undra om vi har samma tankar när det kommer till detta. Jag är lite nervös nu. Hoppas inte jag måste hem och göra barn ikväll.

Kommentarer

 1. Katarina

  Tack för din härliga blogg! Du inspirerar en inbiten soffpotatis att röra på sig!
  Var egentligen nöjd med mina två underbara tjejer (3 och 6 år) men bestämde oss ändå för att skaffa en liten trea. Känslan när man går på ultraljud och det visar sig vara trillingar. Inte precis vad vi kände att vi klarade av med tanke på att man ska hinna med sina barn också. Vi hamnade i en riktigt jobbig sits. Kände tyvärr att vi var tvungna att göra en s.k selektiv abort. Det fanns liksom inget val i vår värld. Kvar blev en underbar liten kille som jag sitter med i famnen här. Så det blir inte alltid som man tänkt sig, men hur man än väljer att göra så blir det ofta bra ändå! Och på tal om att ha två tjejer. Mina tjejer är såå olika i sin personlighet, könet är liksom helt ovidkommande!
  Vilka otroligt fina tjejer du har! Kram

 2. Diana

  Jag har två, vill absolut inte ha fler och är så tacksam att min man inte känner att han måste ha en liten Nico eller Maxi heller. För vi har två tjejer och thats it. 😀

 3. Annica

  Här säger min make tvärt nej till fler. Jag känner också att om mitt hjärta (kroppspulsådern etc) faktiskt KLARAR av fler förlossningar så vill jag gärna ha 1-2 till (har tre nu, alla under 3 år) men först om några år. Men nu verkar det ändå som jag alltid kommer vara riskpatient vad gäller graviditet och förlossning så vågar inte ge mig in på det och riskera att jag dör…

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.