Familjeliv

Mina påskkärringar

Idag var det påsklunch på föris där det var frivilligt att klä ut sig. Eftersom barnen har Paula till mamma som har koll på allt och tycker det är roligt att pyssla med sånt var dom självklart kittade till tänderna. Molly är redan lika bra på att sminka sig som sin mor som ni ser.

Svårt att säga nej till ett påskägg eller två när man får såna här bilder. Imorgon ska dom påska för dom äldre på Paulas mammas jobb, vad jag hört från Tanja verkar gamlingarna vara minst lika taggade på det som småttingarna här. Molly har börjat få valkar och krokiga fingrar av allt pysslande med korten dom ska ge ut och Leonore har stöttat processen på sitt egna sätt. Gulligt ändå det där med små påskkärringar. Borde man köpa hem godis till imorgon, är det då alla barn kommer gå runt i området eller är det på lördag?

Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    Det är väl klart de där små prinsessorna ska ha varsitt påskägg ♡♡ Det finns ju små ägg man kan köpa och det behöver ju inte vara överfullt. Man fyller på så mycket godis som ändå blir dåligt för det inte hinner ätas upp. De är ju så söta!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.