Uncategorized

Min svensexa

– Jag har ingen telefon kvar

– Det är hål i väggen hemma

– Jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjort under denna helg.

I fredags vaknade jag mitt i natten av att Paula väcker mig och säger ”Hugo, vakna. Det är någon på övervåningen”. Samtidigt som jag fattar att det inte är en dröm så hör jag att det är någon på övervåningen.

Det är så många tankar som susar genom huvudet. Jag går ut ur rummet och hör hur folk rör sig på övervåningen. I trappan möter jag dom, rånarluvor och beväpnade med golfklubbor. Av ren instinkt tar jag tag i Paulas hår och drar henne till vårt rum för skydd. Där inne hann jag tänka i ungefär en sekund och tänker att om jag inte går till attack nu så dör vi och därefter sparkar jag upp dörren. Jag tänker typ att dom kan bli skadade av dörren 😂😂. Då fick jag veta att det var svennsexa. Fyfan, mitt adrenalin påslag var värre än när jag hoppade från västerbron för några år sedan.

Sedan var det bara att ta en dusch och sticka till Arlanda. Jag hade hoppats på att dom skulle klä mig i pippikläder eller något annat som skulle göra det uppenbart att det var min svensexa. Såklart visste grabbarna att jag inte skulle tycka att en sån utstyrsel skulle vara jobbig. Så jag fick istället klä mig i vanliga kläder som var det fulaste jag sett. Då blev det jobbigt på riktigt 😂

Självklart fick jag heller inte ha någon telefon på mig och jag vet inte riktigt om någon fortfarande tror att svensexan håller på, men jag har inte fått tillbaka telefonen ännu.

Den här helgen har givit mig minnen för livet och jag kunde inte ha haft en bättre svensexa.

Edit: Någon av grabbarna som gjorde ”inbrottet” hade också sagt ”vi tejpar honom och binder honom så han tror det är på allvar”. Tro mig, jag trodde att det var på allvar. Hade jag blivit bunden så hade jag troligtvis dött 😂😂😂

Tack!

Kommentarer

 1. B

  Ok, låter skoj o allt. Men var era döttrar hemma medan du slog sönder dörrar och blivit attackerad av maskerade män? Inte så smart kanske.

   1. Mimmi

    Haha jävla mupp;) det hade dom fixat redan!!! Tror du verkligen dom/man låter barnen gå igenom ett sånt trauma för ett prank?

 2. Mikaela

  Tycker lite synd om Paula här faktiskt. Ni gifter er nästnästa helg vilket innebär att hennes möhippa rimligtvis borde bli till helgen (eller inte alls)? Inte så mycket överraskning där. Menar, hennes vänner har väll haft rätt lång tid på sig att planera och genomföra – och så väljer man så här nära inpå bröllopet. Konstigt tycker jag. Hoppas de hittar på något riktigt roligt, det förtjänar din fina fästmö!

  1. J

   Haha så blev de för mig också. Gifte mig i maj och jag visste datumet på min blivandes svensexa så var inte så svårt att lista ut när min möhippa skulle vara eftersom det var så nära inpå bröllopet. Jag hade super roligt absolut men kan inte heller förstå varför man lägger svensexa & möhippa samma månad/ helgerna innan bröllopet. Som om man inte är tillräckligt stressad redan 😂

  2. Jennifer

   Håller lite med, samtidigt tror jag nog hennes tärnor haft svårt att hitta något bra datum som passar då Paula och Hugo varit bortresta större delen av sommaren. Hennes möhippa kommer säkert bli superrolig, även om hon inte blir så överraskad av når dem blir. I många länder blir man inte överraskad utan vet om när möhippan ska hända, men inte vad som kommer hända. Blir nog kul oavsett!

 3. Jennifer

  Åh vad kul!!! Berätta mer! Vart var ni och vad gjorde ni? Det var bra drag på din instastory på fredagen men sen fick vi inte se så mycket mer.

 4. Sandra

  Kommer ihåg när du skrev att du inte skulle bli ledsen om det blev strippklubb på din svensexa 😂 Blev det någon strippklubb?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.