AllmäntFamiljeliv

Min kvinna

Det här är min blivande fru som jag borde ha gift mig med för länge sedan. Ni vet hur det är, man friar, jag friade men sen kommer det saker i vägen, typ en unge.

Den här tjejen ligger mig väldigt varmt om hjärtat och när man lever med varandra varje dag så glömmer jag lätt bort vilken underbar del hon faktiskt är av mitt liv. Paula är en envis kvinna, en klok kvinna, en driven kvinna, ibland en mycket jobbigt kvinna. Ibland bråkar vi och ber varandra dra åt helvete, just under bråket har jag redan gått vidare och börjat ett nytt liv, ett liv som singel.

Sen kommer jag och tänka på dessa punkter:
– Jag älskar att hon är jobbig
– Jag älskar henne
– Hon är mamma till min prinsessa
– Hon är världens bästa mamma
– Hon är min bästa kompis
– Det finns ingen jag litar så mycket på som Paula
– Hon låter Hugo vara Hugo

Det bästa av allt. Jag har aldrig haft så roligt med en person som jag har med Paula. Jag är stolt över min kvinna och det är hon som gör mig till en relativt bra man.

Egentligen skulle jag skriva om att vi ska på 30 års dojja ikväll. Jag hamnade på ett litet sidospår kan man säga.

Jag älskar dig. Nu fan tar vi och gifter oss och flyttar till Värmland.

Kommentarer

 1. O.

  Men vad gosig du är, fint skrivet till en tjej som verkar vara precis så toppen som du skriver!

  Och jag håller med, gift er nu för fasen! 😉

  Kram på er & hoppas ni får en toppenkväll/eller hade en toppenkväll, det kanske var igår kom jag på. 🙂

 2. Sofia

  Det här var typ det finaste jag läst och sett idag! Vilken fantastisk kärlek. Och hur fina kan två människor vara tillsammans?! Ni är superfina. Det ni har känns genuint i dagens samhälle! Ni rockar!!

 3. Anonym

  Jag anser att när man hittar någon som är villig att stå ut med ens egenheter, låter en vara sig själv till 100% ska man leva resten av livet med den personen. Att hitta någon som låter vara den person du är, att dom bra stunderna ni har fått hittills väger upp trots svaga sidor/egenheter man har för sig.

  Jag har insett det krävs mycket av person som är tvungen att leva med dig(oavsett vem du är), resten av livet. Hittar man det? Då ska man hålla fast vid det. Och jag beundrar alla som partners(Särskilt du och Paula) som bråkar men kämpar vidare tillsammans, arbetar ihop som ett team istället för att separera.

  Sedan skulle jag faktiskt säga att bröllop fungerar som träning. Man tar sig tid till det, att planera. Visst tar det tid att spara till ens drömbröllop men börja planera är en början, spika datum/tema för bröllopet. Ha en plan.

 4. Mari

  Boka ett datum då är det jobbigaste över, det man ofta skjuter upp. Sen bjuder ni folk. Då har ni ingen återvändo utan det kommer att bli av 😉

 5. Maria

  Fint? Att be varandra dra åt helvete och tänka sig som singel?
  Har man inte kommit längre i sitt förhållande än så när man har barn? Ja herregud vad olika man kan vara.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.