AllmäntFamiljeliv

Midsommarstatus

Imorgon är det midsommar och jag packar med mig frugan och drar dit där palmerna bor. Veckan har gått snabbt men det gör den typ alltid nuförtiden. Kommer tiden gå lika fort när man är typ 60 och barnen dragit hemifrån eller kommer det vara snigeltid då?

I måndags: plockade jag upp en riktig pangbrud och körde nercabbat till stan där vi käkade middag hos våra vänner. För att impa lite extra på henne varvade jag motorn och såg riktigt hård ut. Tror det funka för jag fick med henne hem sen också och hon har fortfarande inte dragit.

Igår: hängde jag på Bro Hof slott golf club, drog lite möten och tränade innan jag åkte hem till familjen. Körde lite kvällsgnugg i utegymmet och lämpligt nog kom min polare Jonte över och installerade vår nya utedusch på altanen. Perfekt efter träning eller för att duscha av klor efter badhänget. Nu är vår altan drömmarnas dröm.

Utedusch

Paula: har lyckats få våra barn att älska spenat och grönkål. Vet inte hur hon gjort men något rätt är det väl när dom hellre vill ha spenatsoppa än hamburgare? Jag röstade för hamburgare igår och blev nedröstad av samtliga. Räknas soppa ens som middag? Kan gå med på att det är en förrätt men om man behöver komplettera med en hel limpa för att bli mätt räknas det inte som middag i min skalle.

Idag: har tjejerna sommarlovsfika och avslutning på förskolan. För Molly är det slut på sötebrödsdagarna, nu blir det arbete i gruvorna framöver. Hon ser fram emot att börja ”riktiga skolan”, jag tycker det är skönt att barnen blir mer och mer självständiga, Paula är nog den som tar det hårdast. Då och då hulkar hon något ohörbart om tid som går, bebistiden och att barnen snart flyttar hemifrån. Jag konstaterar att vi har minst 15 goa år kvar med barn på hemmaplan. Eftersom vi bor i Stockholm och bostadsmarknaden ser ut som den gör kanske dom bor hemma i 25 år till. Med det sagt, man får njuta medans vi har dom hos oss helt enkelt =)

Ha: en fantastisk midsommar. Det kommer jag ha i alla fall. Bloggen kommer få sitt under helgen också!

 

Kommentarer

 1. Emelie

  Haha det där med att soppa endast är en förrätt säger min sambo jämt. Jag har slutat att laga soppa just för att han alltid frågar när huvudmålet kommer och att ingen människa kan bli mätt på soppa 😂

 2. J

  Om inte Molly får för sig att plugga direkt efter studenten vill säga (på annan ort alltså). Då har ni ca 13 år kvar tills hon flyttar 😰

 3. Malin

  Glad midsommar från Lidköping! Här hade vi en naturkatastrof-liknande händelse, det haglade nämligen pingisbollar från himlen. Sjukaste jag sett! Vitt överallt och bilar som blivit bucklade. En död duva. Sjukt!

  Den där duschen såg ju gött ut o ha en varm sommardag! 😀

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.