Bröllop

Middagsfesten och tårtan

Något jag verkligen uppskattade med vår bröllopsmiddag var att det blev bra drag på den. Den växlade mellan känslosamma tal och sen flippade vi loss med shots emellanåt och dansade innan vi gick vidare till nästa maträtt. Det blev liksom aldrig långtråkigt. Sen kanske inte den här typen av middag är för alla, en hel del energi och röj och inte den typiska ”bröllopsmiddagen”. Men som sagt, för oss var det helt rätt. Vi hade dom röjigaste borden närmast oss så vi kändes oss rätt trygga med att dom skulle leverera när det kom till shots.

När middagen var klar så körde Paula salsatåg in i andra flygeln där vi hade bröllopstårta och kaffe uppdukat. Dom flesta föll dock av någon gång längst med tåget och stannade till vid fotobåset/gick ut och rökte/hittade baren eller något annat. Tror också dom flesta var så mätta att dom inte var sugna på tårta heller.

Tårtan var en redig pjäs med choklad och massa annat i och en halv buske som vi ryckte med hemifrån på. Här hade jag och Paula vårt första äktenskapliga gnabb. Jag var inte spiknykter och fattade inte alls hur det går till när man ska skära upp tårtan. Vi löste krisen snabbt så ni behöver inte vara oroliga för skilsmässa.

Foton: Sandra Rogers

Efter tårtan var det dags för vår första dans som man och hustru…

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.