AllmäntFamiljeliv

Måndagsstatus

Jag förstår ändå charmen i ett 9-5 jobb i att man har ledigt på helgen. Satan vad nice det är att koppla bort och koppla av under helgen. Vädret gjorde sitt också. Är inne i en jobbrush nu så känns bra att ha fått till lite avkoppling i helgen. Hur har er helg varit? 

Helgens bästa: har varit att vara hemma. Nu börjar vi landa i ett ”perfekt” hem. Eller perfekt är det ju såklart inte men vi har fixat och ordnat så att hemma är stället vi vill hänga på. Swimspat har förhöjt sommardagarna med 100% här hemma. Nu är det inte så tokigt att öppna upp på morgonen, käka frukost på altanen. Barnen hoppar lite studsmatta. Jag köttar lite i utegymmet. Sen poolhäng och ligga i hängmattan och dröna tills det är dags att slänga en köttbit på grillen. Livet är bäst när det är relativt enkelt.

Helgens middag: blev på Paraden med vårt swingerspar Lisa och Jonas efter att vi kört en sväng på Golfbaren.

Helgens picknick:
med bästa ligan i Rålis, bra parkhäng och lekplats.

Helgens kultur: friluftsteater i Mälarhöjden. Vi avnjöt Alfons Åberg på bästa vis i stekande sol. Nåe hälsade att hon föredrar Tjechovs pjäser med att Alfons var helt okej den med.

Helgens fru: får 11 av 10 möjliga. Tänk att få bli gammal och gaggig tillsammans med henne. Undra vad vi kommer bråka om då?
Dagens bloggsökning: Inte så knasig ändå, lär var Molly-Elise som spökar 😜

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.