Allmänt

Måndag + helg

Trött idag. Jag pratade precis med Jonas som var på samma bröllop i lördags. Han öppnade samtalet med att han också var lite trött, trots att han inte hade rört sig från soffan på hela dagen igår. Haha, det är en viss skillnad att vara bakis med barn och vara bakis utan barn.

Själv stod jag och Paula ute i regnet och lekte med barnen i 3 timmar igår.

Annars: Helt ok, fortfarande lite stressad, disträ och kvar i något slags semestermode. Jag drar till Göteborg imorgon och tänkte besöka lite Pressbyrån butiker. Jag kommer gå ut med vilka och vilka tider, förhoppningsvis kanske någon av er kommer kan komma och göra det lite roligt för mig?. På torsdag drar jag till Tyskland och sedan återvänder jag till Sthlm torsdag kväll.

Bröllopet: I lördags var magiskt. Vårt egna närmar sig med stormsteg, så jag antar att det hade en viss påverkan på ens känslighet. Walle och Martina gifte sig ute på Ingarö, gjorde entré med helikopter och hade perfekt väder. 10/10. Det enda jag kan tänka på nu är mitt tal till Paula, att alla gäster ska ha det bra och att vi får bra väder. Om någon av er har någon rolig ide kring tal så får ni gärna maila mig på rosas.kvissberg@gmail.com.

Nu: Möte, sen sticker jag hem till barnen som forf har sommarlov. Såhär somnade Leonore igår <3

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.