Allmänt

Måndag

Fredags:
Hade jag herrmiddag här hemma. Passade på när Paula är på andra sidan jordklotet och inte kan knorra om uttänjda träningskläder (se min Instagram om ni inte är med på noterna). Barnen hade pyjamasparty hos farmor och farfar och var mycket nöjda med det. 10 herrar, en inhyrd kock, några kilo kött och en å annan bärs blev det. Bra kväll.

Lördag: 
Mådde som jag förtjänade när jag vaknade men tog mig snart i kragen och drog in till stan för att hämta barnen. Dagen spenderades  med farmor och farfar där vi chillade galet. Eftersom det var lördag och vi hade PF (Paula fritt) fick tjejerna gå och lägga sig när dom ville på kvällen sen. Blev inte skitsent ändå, dom däckade nog av spänningen.

Söndag: 
Heldag i Uppsala hemma hos min bror. Födelsedagskalas för barnens kusin Noah för hela tjocka släkten. På kvällen pratade vi med Paula som tagit fel på restiden och kommer hem en dag senare än beräknat. Haha stackarn trodde tjejerna skulle bli förtvivlade av beskedet…

Tror dom överlever en kväll till utan mamma helt enkelt 😅

Nu: 
Saknar vi ändå mamman/frun i huset. Kanske mest jag som saknar att få krama om och pussa lite på henne. Räknar ner tiden tills hon landar!

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.