Allmänt

Man blir glad

Nu: är tid, datum och kategorier fixat i bloggen. Så nu slipper man gissa vad klockan är.

Snart: ska jag hem och möta upp mäklaren som skall sälja vår lya. Förmodligen kommer den ut till försäljning i vår. Men ni kanske vet någon som är ute på lägenhetsjakt? Maila mig i sådant fall. 97 kvadrat med el, varmvatten & fönster i alla rum.

På: Söndag drar jag till Sundsvall. Finns det några bra boxar där?

Nu: möte med toppbloggaren Emelie Walle. Hennes blogg: http://emeliewalles.vimedbarn.se/

Här: med min kollega Stina i mitten. Hennes blogg: Stinas.me

Utsikt: The view

Imorgon: Cigarr, Whiteroom och riktigt hängiga ögon.

Kommentarer

 1. P

  Ego på Södra Järnvägsgatan 7, gå in där och få ett passerkort till deras Crossfit box så du kan komma in när du vill och delta på pass!

 2. MissBurpee

  Hej!

  Tack för en STÖRT bra pepp-blogg. Men, skulle du kunna göra ett inlägg för sådana som mig som är nyfikna på crossfit, men tränar på ”vanligt” gym.. Vad kan man börja med där för att testa sig fram lite?

  TACK 🙂

 3. Brum brum

  Vad händer i Sundsvall på söndag då? Medans du ändå är i Norrland så kan du väl köra upp till Ö-vik, och medans du är i Ö-vik så kan vi kanske ta en bild tillsammans, och medans vi tar en bild så kanske du träffar på Foppa igen, och medans

 4. jos

  Jag har följt din blogg i några år nu och vill bara säga att det känns som en harmoni har infunnit sig både på bloggen och i ditt liv, det är roligt och skönt att se!! Och det känns som att du har goodwill och vill hjälpa folk att utvecklas genom träning. Positiva vibbar! Tack för det 🙂 Är själv superinspirerad vad gäller min träning nu, men det kan iofs bero på att jag egentligen borde fokusera på att plugga haha. Men life is good, iaf!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.