Allmänt

Magisk helg

Fredag: 
Min sista födelsedag som 20-nånting. Skulle enligt plan ha firats utan barnen men eftersom Molly var krasslig hela veckan (och nu visade sig att det var öroninflammation som spökade, Molly har ärvt min tur på många sätt) fick båda tjejerna stanna hemma från förskolan. Blev en mysig förmiddag hemma. Paula hade löst nån brutal födelsedagsfrukost och sen chillade vi hemma. Jag fick sticka iväg och träna på egen hand och sen drog vi en lunch på Strandvägen 1 med mina föräldrar. Det är ju ändå dom som världen ska tacka för att jag finns på denna jord. Tjejerna var taggade på finlunch och att sen få följa med farmor och farfar hem.
Pulkan och jag fortsatte dagen med att gå lite på stan och kolla i butiker innan vi checkade på Haymarket på Hötorget (Paula hängde tydligen på Sergels torg 😂) dit min bästa vän Jonas och hans Lisa kom också. Vi körde drinkar och gick på stand up med Özz Nujen och Måns Möller som jag starkt kan rekommendera. Efter det middag på Bank hotel. Perfekt födelsedag från början till slut.

Kan inte bli annat än succé med den här skönheten vid min sida.

Lördag:
Sov ut på hotellrummet och gick loss på frukostbuffén. Njöt av att barnen hade det fint hos farmor och farfar så vi kunde ta det lugnt. Drog hem till Jonas och Lisa och laddade batterierna i deras soffa innan det var dags för rond 2 den här helgen. Först fördrink hemma hos Jocke och Julia innan det var överraskningsfest på Fåfängan. Vissa kvällar har man så kul att man inte tar några bilder – det här var en sån kväll så enda bilden i kamerarullen är den här:

Söndag: 
Dags att avsluta festen och gå all in på familjelivet igen. Att ha barnvakt och få umgås på egen hand med Paula är guld och det som gör det ännu mer guld är hur mycket man börjar sakna barnen. Blev en familjedag där vi drog tillbaka till Fåfängan men nu för att testa deras julbord (årets första – har ni börjat än?) och njuta av utsikten. 

Resten av dagen fortsatte i lugn takt bortsett från att Paula drog fram genom huset som en orkan för att packa inför hennes och barnens resa till Finland. Efter middagen körde vi film på projektorn nere i sängen fram tills det var läggdags för tjejerna. Jag somnade inte långt efter dom.

Konstaterar: 
Att det inte känns så läskigt att fylla 30 nästa år. Jag är en rik man på många sätt, främst med min familj och mina vänner. Alla grattishälsningar från er har också värmt mitt hjärta lite extra i helgen. Om någon sa till mig för 10 år sen att det var här jag skulle befinna mig i livet skulle jag inte tro den men fan vad härligt det är att det blev som det blev. Riktigt nöjd med min födelsedag och funderar på om man ska ha en stor 30årsfest nästa år eller hålla det på den här nivån med ett fåtal nära och kära. Tur att jag har lite tid på mig att fundera 😅

Nu: 
Är det fullt ös med vardagen. Paula och barnen drog till Finland för att hälsa på tomten imorse och jag har fullt upp med demos, möten och annat i företaget. Mycket som ska synkas inför helgen när vi kommer stå på Fitnessfestivalen – ska ni dit? I så fall måste ni komma förbi vår monter och säga hej.

Kom ihåg: Man är inte gammal förrän man börjar sakna istället för att längta.

Kommentarer

  1. Jenny

    Haha läste Pulkans inlägg och undrade över Sergels torg men tänkte att jag väl har dålig koll som vanligt, skönt att det inte var fallet denna gång. Låter som du haft en riktigt toppenhelg, det var du verkligen värd 😊

  2. M

    Hahaha vet inte hur men jag råkade läsa ”alla grattishälsningar från mina ex har värmt mitt hjärta” blev heelt 😯… sen läste jag meningen igen😂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.