Familjeliv

Lyckligt lottad

Oftast rullar vardagslunket på med vällingtjafs, roddande av scheman, aktiviteter och jobb. Då funderar man inte så mycket över det som är närmast. Paula hade ett samarbete i helgen där hon matchade kläder med barnen och jag blev fan lite tårögd när jag fick se bilderna. Paula retar mig ofta för att jag är blödig och har lätt för att gråta men är det så konstigt när hjärtat liksom växt i takt med att barnen kom? Tänk att det här är min familj, mina tre tjejer. Att få vara pappa och blivande man till dom här finns det nog inget i livet som trumfar. 

Löjligt stolt och lycklig över min familj. Nu ska jag gå och snyta mig och torka tårarna. 

Kommentarer

  1. Jessica

    Jag är uppvuxen med en rätt frånvarande pappa som inte alltid varit så snäll. För mig finns det typ inget finare än en pappa och hans kärlek till sin familj och sina barn. Blir så rörd när jag läser detta inlägget haha!. Fina Hugo, du är en underbar pappa. ❤️

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.