AllmäntFamiljeliv

Lummelundagrottorna

Molly har hittat ett nytt favoritställe att sova på, på golvet. Hon ville inte sova i sin säng, inte i vår säng men golvet passade bra. Friskt!

Idag började dagen med ett träningspass på Crossfit Visby. Paula och Molly låg och sov som stockar när jag åkte hemifrån.

Det blev ett lugnt men bra styrkepass med massa ryck och benböj.

När vi kom hem var Paula, molly och resterande barn redo för att dra. En kopp turbokaffe och sedan satt vi i bilen igen.

Lummelundagrottorna var dagens utflykt. Coolt som fan.

Efter grottorna var det socker eller självmord för min del. Det är kul med småbarn men det är fan ingen dans på moln. Full fart non stop. Enda gången jag har lite lugn och ro på dagarna är när jag går på muggen. Det kan t.om hända att jag ibland går utan att jag har ett behov att utföra. Sitta på toastolen och titta lite Instagram är underskattat.

Här kollade jag om hela Paulas mun fick plats i min

Middag:

Kvällsdopp:

Kommentarer

  1. Emma

    Tycker att ni överaktiverar ert barn. Barn behöver inte åka runt överallt hela tiden. Låt henne att bara vara så tror jag att hon får lugnare nattvanor. Bara ett tips :-). Annars tycker jag att ni är kanon som föräldrar!

  2. Linnea

    Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.