Argentina 2011

Lorenzoooo

Helt sjukt, kolla vem jag stötte ihop med här på Arlanda och vet ni vad det sjukaste av allt är? Det verkar som att vi ska till samma ställe också. Världen är bra liten ibland va?

Kommentarer

  1. SexAndSthlm

    Hugo – vi försökte skapa en blogg hos dig igår (my showroom) men vi fick aldrig ngt aktiveringsmail, så nu bloggar vi på sexandsthlm. b l o g g . s e istället! Kan du förstå vad du missade? Vår blogg är sjukt bra och handlar om sex, dejter, one night stands och singellivet i allmänhet….

    Gå in och titta och konvertera oss sedan till din sida 😛

    sexandsthlm.blogg . se

  2. CAROFLINA ?

    BESÖK MIN PSYKOLOGISTUND ??? Ligger uppe på begäran av mina läsare! Vet att många mår dåligt där ute och undrar en massa. Jag är en tjej precis som ni, men jag slutför min högskoleexamen i psykologi och tänkte agera stöttepelare. Alla har ett liv, och ditt liv är nu, så se för fan till att ha roligt ?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.