Familjeliv

Lördagsfin

Igår blev det som sagt lite kvalitetstid med tjejerna och tvätten på förmiddagen och på eftermiddagen byttes jag och Paula av så körde jag träning och lite andra ärenden. Kom hem lagom till att Paula och tjejerna var klara med en plåtning/filmning som vår bröllopsfotograf Lars roddade med. Hann gå igenom lite planering inför bröllopet också innan vi tog helg med standardmåltiden på fredagar – tacos. Vet att vi nog är väldigt originella på den punkten men vi har infört den traditionen att på fredagar kör vi tacos och fredagsmys. Om ni blir inspirerade av vårt nytänk får ni gärna haka på den traditionen. Om ni vill krydda till det lite extra kan ni se till att ha guacamole också.
Idag: har vi tagit det lugnt på hemmaplan på förmiddagen. Jag hakade på Molly och Leonore ut i skogen med varsin hink för att plocka lite kottar, stenar och annat som ska vara kul att måla på. Sen tog Paula över pysslandet med själva målandet så drog jag och tränade. Kvällen = 50årsfest och jag har gjort mig lite extra fin med nya smycken:

Kom ihåg: skönhet kommer inifrån.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.