Life is good

Rosas har det bra. Känns som att jag har kommit till ett nytt land. Solen steker, vattnet blänker och jag känner inte en käft här:) men det är soft. Lite tid med sig själv är aldrig fel… Innan jag satte mig här så käkade jag en riktigt god brunch. Lite skillnad från brunchen i stockholm som kostar 200 så kostade denna endast 100. Antingen så är det ocker priser i stockholm eller så har jag hamnat i thailand. Gott var det iaf.

Kommentarer

 1. Gabi

  Hahaha det stämmer i många fall men det är ens egna fel om man inte kan säga det man tycker, sex är samspel inget vi ska göra för att nå en viss status 😛 så om man är villig att ha keff sex så visst liksom.. Men allt det där går att fixa om man bara pratar lite liksom, hur kan det vara svårare att prata om det man gillar för att kunna uppnå det än att ha skitansträngande sex för att man inte har någon aning över hur man ska göra? fuck this vi är alla bara så jävla porrskadade.

 2. yessica

  [quote name=”Flumtomten”]MEN TACK HUGO. NU LYSSNADE JAG PÅ DETTA PÅ HÖGSTA VOLYM OCH MIN LILLASYSTER SOM GÅR I FYRAN SITTER I RUMMET BREDVID![/quote]

  svårt att sänka assface?

 3. Emma

  Haha, det där var det roligaste jag sett på bra länge. Är ju naturligtvis draget till sin spets, men det där har nog hänt dom flesta tjejer ngn gång. Ialla fall delar av det 😛

 4. Maria

  hahaha, värsta är att det där kan stämma så sjukt bra, men inte alltid såklart. Vissa killar kan sina grejer, men många vet inte alls vad de håller på med!

 5. Peacem4n

  Det roliga med detta klippen är att halva er av er som säger att det stämmer har väll aldrig ens fått något. Ha inte sex då, om det är så jävla dåligt. Nunna.

 6. Anneli

  Haha, hon har ju iaf rätt i det där att alla killar verkar tro att tjejen vill att dom ska hålla på i en evighet, och det där att killar verkar tro att vi tycker det är hot att ni söker ögonkontakt med oss medans ni är downstairs.

 7. Jenny

  Tja tja!
  Grym blogg som jag läser dagligen. Men vill bara påpeka att av någon anledning lägger du upp filmer i ett format som inte kan visas på min surfplatta (ipad) vilket ju är lite tråkigt.
  Jag vet inte varför, de flesta andra bloggar är detta inget problem på men just din och ibland Paulinas, antar för att ni ibland länkar samma film.

  Aja ville bara att du skulle bli medveten om det om du inte redan är det.
  Keep up the good work!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.