Uncategorized

Leonore har bytt

Stressig förmiddag, paniknatt och Leonore har bytt från ronnatofflor till hundskor på natten 😅😂

Jag har åkt runt mellan butiker hela morgon och sedan mötte jag upp min donna för en snabblunch på kajen. Mitt första mål för dagen och fastan går fortsatt bra. Någon av er som hoppat på? Hur känns de?

Nu tänkte jag träna lite och efter det ska jag till Pressbyrån gullmarsplan och köra demo. Jag tror att Paula kommer hänga med också 😀

Kommentarer

 1. Emma W

  Jag har hakat på. Tack för inspon! Här kört 5:2 förut men kör nu 16:8 sen tre veckor och det funkar toppen. Ibland blir det svårt med tiderna, äter lunch vid 11 med barnen på jobbet så bör äta sista målet vid 19, ibland blir det 18 och ibland 20. På lördagar äter jag kvällsgott och på söndagar äter jag frukost. Hungern är inte jobbig och jag känner mig piggare 😊

 2. Jasmin

  Jag hade gärna testat periodisk fasta men de är lite svårt när jag jobbar natt. Någon som har tips på hur jag kan göra? Jobbar 22-15-08.00 och sover oftas från 09.00-17.00/18.00

 3. -Jenny-

  Jag! Började i måndags och tänkte köra 10-18. Idag blir det 9-17. Lite bökigt att få till tiderna men det ska nog ge sig.

 4. Ebba

  Hade min första dag igår i fastan, hoppas min kropp kommer reagera positivt till det här! (Förtydligande: målet är inte att gå ner i vikt utan att må bra)

 5. Paula

  Jag har ✋🏻 En vecka nu, och det går bra faktiskt! Man får tänka till lite innan man stoppar något i munnen 😂 men annars går det toppen!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.