Uncategorized

Leonore är borta

Jag har nattat barnen och gick precis ner för att titta till dom. Leonore var borta. Hon låg inte i vår säng, inte i sin egen säng där jag nattade henne. Jag ropade och letade, inget svar. Hon tycker att det är passande tid för lek tänkte jag. ”Leonore, nu kommer jag”. Inget svar, paniken börjar komma smygandes. Vart i helvete är mitt barn.

Jag kommer upp, kikar in i gästrummet. Där ligger hon. Leonore har inte sagt ett ord till mig, utan helt självmant gått och lagt sig i gästrummet.

Jag och hon har en del att prata om imorgon på frukosten. Höll på att skita ner mig för en stund.

Skitunge ❤️

Kommentarer

 1. Sandra Augustinson

  Haha!! Jag hade en tendens att försvinna jämt när jag var liten och gick på mina egna äventyr, i Sthlm när vi var där på besök hos min släkt så försvann jag till en lekplats utan att mina föräldrar såg det så dem letade som fan och när de hittade mig så sa jag också ”var har ni varit?” På Skara sommarland så försvann jag också till någon annan sida på parken, tror det var karuseller och då letade dom igen som galningar och jag sa igen ”var har ni varit?” Helt cool lugn liksom haha! När jag blev äldre så var vi vid en sjö i Slätta i Falun med hus runtomkring, då blev jag uttråkad och gick hem till två kompisar utan att berätta och mina föräldrar blev så galna haha för de trodde jag hade försvunnit. Allt efter det så fick jag inte gå någonstans utan att berätta vart jag skulle, jag höll det verkligen efter det 😂😂😂

 2. Z

  Känner igen det där, när jag var ca 2 år gammal så var jag ut på tomten med mamma och pappa, det pysslade i trädgården och jag tröttnade, gick upp och la mig sov i deras säng 😁paniken mina föräldrar hade.. Pappa trodde jag var med mamma och tvärtom. Panik uppstod, pappa drog iväg och kollade runt kvarteret och mamma letade igenom huset tills hos hitta mig i deras säng. 😀🤟😘

 3. Louise

  Alltså Gillinge! När jag och mina 2 bröder var små så var pappa hemma med oss och jag sov. Pappa kommer in i panik och väcker mig för lillebror är borta.. storebrorsan som spelade dator i allrummet hade inte sett honom.. spårlöst borta så vi alla började leta, jag hittade skitungen i köket bredvid kökssoffan liggandes som en boll och dov super gott.. men vilket spektakel det var innan det!
  Det är heller inte sista gången han knatade iväg i sömnen…

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.