Uncategorized

Just nu

Lunchspa och massage med Paula. Efter en galen jobbhelg så är det mysigt att umgås lite:

Kommentarer

 1. Helén

  Men ni som klagar på Hugo och Paula. Det finns något som är så jevla effektivt som heter. SLUTA LÄS deras bloggar så slipper ni bli störda av att de liv de lever. Ni är fruktansvärt missunnsamma, avundsjuka- Herre gud det spelar väl ingen roll om de har barnen på dagis hela dagen eller inte. De betalar lika mycket i månaden för de. Oavsett om de är där i 10 timmar i veckan eller 40. Så sluta gnäll. Skaffa er ett liv istället för att klaga på deras.
  Jag uppfostrades i att ”om du inte har något snällt att säga, så säg inget alls”. Även om ni tror att det ni inte skriver sårar. Tänk om. Ord gör ont. Oavsett om det är i skriven form eller verbal form. Plus att ni är så jevla fega att ni till 90% skriver anonymt. Men guess what. Ni lämnar digitala fotspår. Kallas IP- adress
  Ge er.

 2. Erin

  Att vara i rampljuset varar inte för alltid för evigt. Paula spenderar pengar som det inte fanns morgondag. Vart tog hennes barnmorske drömmar vägen??

  1. F

   Och här kommenterar du yttligare en negativ kommentar, vad fan är du för människa egentligen? Varför försöker du säga åt andra människor hur de ska leva sina liv? Gå och sök jobb istället, för du verkar fan inte ha något o göra i livet än o sitta inne på bloggar och skriva skit.

     1. Mia

      Hoppas din och P samvete har en bättre dag imorgon. Man har bara inte barnen på förskolan när man själv är på spa!!!! Man gör bara inte så! Drar upp ungarna från sängarna tidlig på morgonen, ta dom til förskolan 6-8h medans man själv är på lyx frukost/ spa eller bara är hemma och bloggar… förskolan hela veckan och barnvakt hela helgerna wooooooow

     2. Tove

      Jag har jobbat som vikarie på olika förskolor och på vissa har man satt in så många barn man kan i ett rum. Finns ingen pedagogik alls, utan barnen får leka och mat. Är ett barn väldigt ledsen så är barnet ”jobbigt” och måste lära sig att vara tyst. (Pedagogerna kan ju inte bära hela tiden måste spara på ryggen). Och om 1 börjar gråta, gråter oftast fler. Min dotter gick på en urusel förskola hennes första år där jag mådde dåligt av att lämna henne för att jag visste att det bara var ”barnpassning”. Jag försökte hela tiden hitta andra lösningar när jag pluggade än att ha henne på förskolan.

      Nu går hon på en annan förskola och den är helt FANTASTISK. Dom gör olika experiment, är på utflykter, arbetar med tre ska bli noll, går utbildning i ICDP (positivt förhållningssätt till barn), är tre UNDERBARA pedagagogwr på 15 barn men på måndagar och fredagar är det bara ca 10 barn då flera är 15h. Mitt barn pratar alltid gott om förskolan, sina vänner och pedagoger så är jag ledig mitt i veckan då får hon ändå vara på förskolan 9-14 för att jag vet att hon älskar det så hinner man med hemmasysslor eller bara ta igen lite sömn. Det är inte att vara en dålig förälder som inte vill vara med sitt barn 😊😊 så jag tror att Hugo o Paula känner samma positiva känsla till deras förskola som jag känner 😄 fantastiskt att ha möjlighet till par-tid mitt på dagen!!!

   1. Jennifer

    Ge er nu, Hugo har ju svarat på det flera ggr, ska de hämta barnen ett par timmar mitt på dagen och sen lämna tillbaka dem till förskolan så blir det ju jätteflängigt och jobbigt för barnen, bättre för dem med rutiner och fasta tider på förskolan.

    1. Erin

     Fast om man inte jobbar utan tränar på förskoletid och förskolelärärna går på knäna, så inte ok nånstans. Skaffa inte barn om ni orkar vara med dom!!

     1. Mimi

      Vad tror du? Tjänar dom mer än dig under ett år medans de är lediga? Soft i så fall. Men tror snarare att dom valt en annan bana och jobbat hårt för den. Klart det kan sticka i ögonen när andra gjort smarta, medvetna val i livet. Men varför vara elak för det?

     2. Arnold

      Menar du att det är H & Ps fel att förskolepersonalen går på knäna?

      Trodde det var en politisk fråga?!

      Uppriktigt sagt verkar du galen.

      Du vet väl ingenting om hur deras dagis har det med personalfrågan? Behöver ju inte alls vara ett kommunalt dagis. Kanske ett föräldrarkooperativ med annan personalstyrka och andra regler?

    2. Arnold

     Jo, precis så gör man!

     Smiter från vardagen och barn och bara är ett par.

     För barnen gör det ingen skillnad. De är på dagis precis som de brukar.

     Mår barnen bra på dagis annars är det ingen skillnad heller.

     Det är bara löjligt att tro att någon tar skada av en dag off.

     Låt andra föräldrar sköta sitt så kan du, förslagsvis sköta ditt.

     Ett råd till dig är att chilla lite i ditt föräldrarskap. Med all säkerhet kommer dina barn anklaga dig för dina val som förälder när de är vuxna. Så funkar det. Chilla med det med. Spara lite pengar så de har till terapi så löser sig även det. 😘

   2. Sandra Augustinson

    Men vadå? Tryggheten är ju att barnen går i förskolan med sina kompisar de timmar de ska gå och få utvecklas där genom lek och lär med pedagogerna. Ska de först lämna barnen, och sen hämta dem för att träna och sen lämna dem igen? De tränar på elitnivå och ska de samtidigt ha koll på barnen medan de tränar, hur bra kan de träna då tycker du? Sen att de är på event ibland utan barnen och bor på hotell kallas för egen tid! Mina föräldrar hade mycket egen tid när jag var liten och det gjorde att de sen kunde vara väldigt närvarande sen. Min mamma läste till massör och akupunktur i tre år när jag gick i mellanstadiet, hon var iväg på kurser hela tiden och var även en månad i Kina under sin utbildning. Jag och min bror hade pappa hemma samt hjälp av moster och mormor, mina kompisars föräldrar. Vi tog inte skada av det, haha!

    Jag tycker att det Hugo och Paula gör är helt otroligt, tränar på elitnivå, jobbar med möten, event, bloggen och samtidigt alltid finns där för sina barn! Det luktar bara avundsjuka detta, har du inget snällt att skriva så kan du vara tyst för hur Hugo och Paula roddar sina vardagar har bara dem med att göra, sen att de väljer att dela det här är bara roligt. Tycker du barnen far illa av att de tränar medan dem är på dagis? Jag tycker det är helt underbart då tjejerna får allt de behöver på dagis och får leka av sig.

    Det är snart jul så ta en pepparkaka så du blir lite snäll 🙂

   3. Finlandssvensk

    Haha! Dålig människa jag är då som lämnar mitt äldre barn på dagis ett par dagar i veckan fast jag är mammaledig med vår baby. Idag passade jag på att köpa lite julklappar, handla mat, tvätta kläder, hämta ett paket och laga mat. Glömde nästa bort att jag också hann med en powernap mitt på dagen. Ibland brukar jag även gå en promenad medan äldre är på dagis. Känner hur ni alla skulle hata mig om jag var en offentlig person. Hjärtliga hälsningar från Finland och subjektiv rätt till barndagvård.

  1. Helen

   Om jag inte missminner mig så skrev Paula att de hade barnvakt under eftermiddagen, och mig veterligen så betyder inte det att barnen är på förskola? Jobba lite på din attityd och sprid lite kärlek istället för dryga kommentarer utan att kolla alla fakta.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.