Allmänt

Kristi himmelsfärdsstatus

Glad röd dag idag, Kristi himmelsfärd. Idag är vi alltså lediga från jobb för att Jesus lämnade jordelivet och drog upp till himlen. Rimlig anledning att vara ledig ändå. För egen del innebär perioder med mycket röda dagar mer stress än avkoppling – mycket som ska hinnas med på ”kortveckan” och då börjar det brinna i mitt huvud.

Familjen: mår bra. Molly kom hem igår efter att ha varit på äventyr med sin farmor. Hon hade nog helst varit borta några dagar till och var inte alls lika taggad på att komma hem till sin kära familj som vi var att hon kom hem. Inser hur stor hon börjar bli när hon klarar sig svinbra utan oss (visserligen med sin farmor som hon ju är trygg med) och inte ens längtar. Nåe har njutit av att få vara ensambarn och tycker nog det är rätt tråkigt så hon är glad att Molly är hemma och stökar.

Träningen: flyter på. Känns kul att träna igen efter en liten period där det dippat. Som med allt annat går det i vågor, det viktiga enligt mig är att inte lägga av för att man är otaggad. Man får bara köra på och acceptera att man kanske inte har samma tryck just då. Nu känner jag ett jävla tryck och har sadlat på mitt arabiska fullblod för en åktur.

Poolen: är typ klar. Eller alltså allt runtomkring. Känner att den ökat vår livskvalitet med 100% i sommar. Vi ska bygga ihop solstolarna och så vill Paula dekorera. Hon har redan börjat med palmen som ni ser mår toppen.

Jag: Ska jag kasta den här?
Paula: Nej jag tänkte att den passar vid poolen. Så blir det mer tropisk feeling med lite palmer.
Jag: Du den här palmen är lika tropisk som en näve smågrus. Den åker i sopen.
Paula: Den är fortfarande lite grön, jag ska bara ta bort det döda.
Jag: Då kan vi lika gärna ha ett maskrosblad i en kruka här, så mycket bli kvar av den.

Idag: ska vi carpa diem.

Kom ihåg: Jesus dog för dina synders skull så låt honom inte dö i onödan.

Kommentarer

  1. Hej

    Alltid undrat, bryr sig grannarna om vad ni gör med er tomt? Har ni dialog emellan er eller får alla göra som de vill? Den andres tomt är ju nån annans utsikt eller resonerar folk inte så? 🤔👌 Kommer grannarna bli avundsjuka på poolen och isåfall kmr dom få bada i den på sommaren varmaste dag? 👏👏

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.