Miami 2011

Korvmannen haha

Kommentarer

 1. therese

  Jag har gjort en l o liknande dum grej, tog mig igen en ruta o fick sy en 14 stygn i ansiktet för nått år sen, en vecka efter att dom tog bort stygnen såg jag redan okej ut, o 2 månader senare syntes dom inte alls! men de viktigaste e som sagt att du skyddar ärren med solskydd lr hudtejp..Jag kände mig jävligt dum först, men vems problem e de egentligen? skit i alla andra o fortsätt va som du är! de viktigaste e att du e glad, mår bra o lycklig!

 2. mirza

  Tjena Hugo! kolla min blogg om du vill veta hur man gör din blogg till en app på 2 sekunder. Du kan gärna dela med dig bilden för att vi, dina läsare kan följa dig enklare !!

 3. Hanna

  ”Jag älskar er! fett kommatecken!”

  Kommatecken= ,
  Utropstecken= !

  Jag antar att du menar: Jag älskar er! fett utropstecken!

 4. caroline

  Haha fan va skön du är alltså, alltid kul att läsa din blogg.
  Undrar ifall du har någon stor dröm, något du verkligen vill göra innan du dör?
  Har du någon rädsla för något?

  Take care!

 5. Mimmi

  Att jag ens skriver detta.. Men snälla söta TEJPA med hudtejp och sola inte. Du skiter i vilket okej men jag lovar, du vill inte ha röda bubbliga ärr i Ansiktet hela livet. Tejpa i ett halvår iaf så blir de slätt och vita streck. Men ja… Äsch.

 6. anna

  Bra skrivet! Man ska gå sin egen väg, göra det man mår bäst av. Fattar inte varför så många ska haka upp sig på vissa.. man lever sitt eget jävla liv…

 7. latina

  Om du undviker solen och inte dricker kommer det att läka bättre och det kommer knappast synas. Min bror fick en flaska i pannan exakt på samma ställe för ca 2 år sen och idag syns ärret knappt =)

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.