Miami 2011

Klockan är halv 5 här

A visst nu är jag full.

Aa och visst jag ser ut som ett helvete i ansiktet, tror ni inte att jag vet det?? Vad ska jag ska jag göra åt saken, gråta?? Nää så funkar inte jag. Jag är inte död och om mitt utsende nu blir sämre, vad ska jag göra? Gjort är gjort, hoppat från en lyckstolpe på fyllan var dumt. Jag vet! Jag lovar. Men jag har aldrig sagt att jag har varit den smartaste heller, inte den vassaste kniven i lådan liksom.

Nu är jag i Miami och har kul, roligt ni vet. Jag ska vara här i två veckor till och snälla, låt mig mig leva mitt liv precis som jag vill leva det. Helt fuckt and crazy. Ni klagar men vad tror ni att mina föräldrar har gjort i hela mitt liv. Jag är en speciell stjäl och farsan säger fortfarande ”Ugo, min son(man säger inte h i chile) du skulle kunna ha blivit hockey proffs”

Avisst säger jag. Det skulle jag garanterat kunna ha blivit men jag valde en annan väg. Vägen som man inte vet slutet på och så lever jag nu och det viktigaste av allt, Jag mår bra. Trots 17 stygn i pannan. Det är bara ni som klagar, inte jag. Jag är glad. Det enda jag vill är att ni ska börja blogga på myshowrooom. Hehhe, skoja bara.

Mamma och pappa, jag vet att ni läser det här och till er mellan oss. Jag älskar er! fett kommatecken!. Och till er som nu läser min blogg. Det är för er jag lever varje dag. Jag älskar att blogga och jag älskar mitt myshowroom lika mycket som mina kollegor. Godnatt.

Mamma, blunda nu men din son ska på stripclub och alla dina pengar som du och pappa har gett mig kanske dör nu, sorry.. Fet kärlek iaf!

Vem den här snubben är? Det ska jag ta reda på imorgon..

Kommentarer

  1. Tess

    Hahaha varför inte? xD Det är ju lugnt att hon gör så från bådas sidor…Det enda negativa blir ju att han inte kan spela just nu (då) plus att nu kanske han fattar betydelsen av att ha ett arbete och ett socialt liv utan den! ;P Som om det skulle göra något att han köpte en ny i det här läget från hans sida om saken?! Tycker absolut att hon gjorde rätt i kunna göra så!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.