Kastar in handduken

Hemma igen. Helgen har lidit mot sitt slut och jag är helt färdig, håller på att slockna. Vi hörs morgon istället. Har två bra möten imorgon med eventuella bloggare för myshowroom, ska bli kul..

Godnatt på er sötisar *tihi*


Kommentarer

 1. kossan

  Hej Hugo! Din blogg är sjukt bra =)

  Kolla in den här musikvideon som jag och mina kompisar gjorde.
  Den heter ”Vart tog korna vägen”. Den är rolig!!

Kastar in handduken

Är helt paj. Bloggar imorgon. Har varit på plåtning med Paulina ikväll. Kom på att jag själv har plåtning imorgon klockan 11 också så jag måste verkligen sova om jag ska orka upp.. Ä vet inte ens vad jag skriver, hörs morgon. Godnatt..


Kommentarer

 1. Mari

  Haha söt hund. Brukar springa med mammas schäfer. Känner mig oerhört otränad då 😉 Men bra träning och en bra träningskompis!

 2. Kine

  Har lest igjennom de fleste innleggene dine og du skirver bra, og veldig kjekk er du også 😉 Utrolig søt hund!

 3. Bella

  Hej Hugo, jag har precis startat en blogg på Myshowroom, men jag kommer inte riktigt igång med mitt första inlägg vart man ska skriva någonstans du kanske kan lägga ut en video på din blogg hur man gör lr ge förklaring på bloggen genom text?

 4. Elin

  [quote name=”robban”]Skulle vilja ha bevis på dina 105kg på bänk.[/quote]

  Om han tar det NU utan att ha tränat seriöst på lääänge så skulle jag också gärna vilja se det.. men att han HAR tagit det någon gång är inte omöjligt.

 5. Cicki Öhrman

  Trodde verkligen inte att en sånndär liten hund var din typ…:S Trodde du skulle ha en stor schäfer eller rottweiler. Hunden du har är ju typ i storlek med en katt som du hatar.

 6. 17 år och gravid

  Haha, hur gammal är hunden?

  Hej allihopa! Kolla gärna in min blogg – blivande mor och är 17 år. Jag och min sambo väntar vårat första barn tillsammans och det visade sig vara en son som väntar på att få komma ut. Vår lille Hugo är beräknad den 12 december.

  TAR EMOT ALLA FRÅGOR!

  MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR
  17 år och blivande mor till en son

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.