AllmäntCrossfitFamiljelivHome

Kanon helg

Mollys 2-årsdojja blev succé. Paula hade roddat upp allting i minsta detalj. Molly kunde inte fått en bättre mamma och vi kunde inte ha fått en bättre tjej.

Vi blev runt 40 personer exklusive barn så det var fullt hus och ungar överallt. Var det inte någon som stod och kissade på altanen så var det någon som nallade på tårtan eller någon som grät.

Men trevligt var det och tårtan som min plastsvärfar hade bakat var overkligt god.

Vi hade massa feta prylar från Partyland på plats. Perfekt ställe om ni behöver saker till kalas.

Söndag: Välförtjänt sovmorgon, lek med Molly och sedan drog jag och tränade. Förutom att jag tappade stången lastad med 95 kg på ryggen så gick det bra. Som tur var träffade stången endast mjuka delar så jag slapp några värre komplikationer. Det hade kunnat gå mycket värre men ibland skall man ha tur.

Sista delen vi körde var en intervalldel ni kan prova:
5 varv med lika lång vila som det tar att köra. Så tar det 30 sekunder att köra igenom hela setet så vilar ni 30 sekunder innan ni kör igen. 5 set körde vi:
– 15 kcal airbike – All out (Ni skall inte spara på något).
– 5 benböj på 120 kg.

Airbiken kan ni byta ut till tex: 13 upphopp eller 13 burpees eller 80 meter löpning på band eller cyckling på gymcykel.
Benböjen kör ni på en vikt som ni vet att ni klarar av.

Syran ni kommer känna är från helvetet men efter kommer ni känna er starka och glada att ni tog er igenom skiten.

”När du känner för att sluta, fundera på varför du började”

Äntligen börjar vätskan släppa. Jag har varit lite vätskefylld ett par veckor och känt mig ganska tung och pluffsig. Jag har legat på en vikt runt 90 kg och jag märkte ganska fort att det var lite väl mycket för mig. Nu är jag nere på 87 och det känns mycket bättre.

Efter träningen var det brunch i Vasastans bästa restaurang. Bankomat:

Sen ringde Molly. Hon ville spela boll.

Kommentarer

  1. Petra

    Fina bilder och wow vilken tårta! Såg jättegod ut! Molly såg ut att haft en fin födelsedag. Söt hon är när hon är redo för å spela boll. Aktiv liten tjej.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.