Uncategorized

Kämpar på

Jag skulle väl ljuga om jag sa att jag inte längtar hem till arbete och vardag, men så länge vi är kvar här får man göra det bästa av situationen 🤷‍♂️🤪

Det handlar mycket om att skapa den perfekta brännan. Riktigt brun, utan att flagna. Tänk att det ska vara samma jävla problem varje gång man åker utomlands.

Finns det något tak på hur brun man kan bli? Eller kan jag bli megaultrabrun om jag fortsätter sola varje dag i en månad? Frågar åt en kompis, tacksam för svar.

Kommentarer

 1. JLB

  både du och Paula känns riktigt snyggt bruna! visst är de typ an del av de härligaste med semestern, hur fräsch man får känna sig sen efter en vecka eller två i solen 🙈

 2. Sara

  Uuh det där med att sola gav jag upp för längesen. Blir bara brun om jag är noga med solskydd och aldrig pressar (då bränner jag bara huden). Solskydd och bara vara utomhus funkar bäst för mig. Sen har nog alla ett stopp var det gäller färgen 😋🤔 Kanske men jag vet inte.

 3. Ellen

  Brukar alltid få massa färg på mej men flagnar aldrig efteråt. Smörj in er/dej med after sun och annan lotion så håller det ;D

 4. Linda

  Du som är så hälsomedveten annars borde väl tänka ett steg längre just med solbränna?! Din hud ska du vara rädd om.
  Med det sagt så kan man absolut sola och njuta av extra sol och värme men man ska nog inte ta det till det extrema och verkligen pressa i solen. Du är fräsch som du är 😉

 5. Clara

  Efter gymnasiet reste jag 3,5 månader i Australien/Asien..solade stenhårt i princip varje dag. När jag kom hem till Sverige igen såg jag verkligen smutsig ut haha. Var som att brännan var ett lager skit ;P skulle säga att bästa brännan är efter ca 1 månad i solen, säkert individuellt! Sola på!

 6. Amber

  Man behöver inte sola alls. Man får färg andå. Bäst är att vara under parasoll. Vill du vara jätterynkig när du blir äldre.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.