JUST NU! PÅ STURES!

 Nu är det Paaartyy, är just nu på Stures och partar fett, ska vidare snart till PURE och bli riktigt packad!

Tog av mig peruken, så jag slapp bli visiterad. Jag är ju utklädd till Bob Marley och han rökte inte vanliga cigg.  hähä

 

Som sagt bli packad men kanske inte så här packad! 

  

Hörs snart…

Kommentarer

 1. nathalina

  Kom till mamma hugo så ska jag ta hand om dig, du behöver en äldre kvinna som kan tillfredställa dina behov, inte en liten snorunge som knappt kommit ur puberteten än. Jag ska göra dig hel igen, på både det ena och det andra sättet! Puss på gumpen lammis .. GRR

 2. Sara G ?

  Jag tkr verkligen att det Paulina gjorde är helt oförlåtligt.
  Jag tkr att det du gjorde , vilket var att lämna henne , var helt rätt , för du ska nt behöva ha en tjej som är otrogen mot dig och sedan nt säger ngt ? Tkr att du förtjänar en mke bättre tjej än Paulina . Hon skrev även på sin blogg att hon var ledsen för det som hänt eftersom att du inte änns hade gjort henne ngt .. så jag tkr att det hon gjorde var helt jävla patetiskt. Hon borde veta vad som är rätt och hur man verkligen respekterar sin kille , vilket inte är att gå och vara otrogen hur som helst, omoget av henne .. och sedan att berätta det för sina kompisar men inte för sin egna kille .. det är väl bara helt dumt . Men jag hoppas verkligen att du hittar den rätta !

  PS: älskar din blogg ! ?

 3. Nisse

  Tycker inte det minsta synd om dig, du beter dig som om du är bättre än andra och som om folk tycker om dig mer, ganska patetiskt, tyckte nog din flickvän oxå, väx upp så kanske du får en flickvän som stannar hos dig 😀

 4. grannen

  Haha asså det är bara så patetiskt allt ihop!
  när man läser din blogg blir man ju bara förbannad på henne, men när man läser hennes undrar man vad du är för kille egentligen? hmm…
  hoppas du lyckas nästa gång, hälsa din mamma! ( min gamla skolsyster) 🙂

  hälsningar grannen 😉

 5. PAUSE

  Alla gör misstag! Jag hatar människor som varit otrogna… men ibland kan det vara så att en relation kan bli mycket bättre efter en sådan händelse. Men förlorar man förtroende och tilliten har man inget att bygga upp. Det är kärnorna i ett förhållande.

 6. emelie

  HAHA! det är skrattretande! Har precis kollat igenom många av kommentarena. Alla som står på hugos sida är bara massa fjortisar 😛 fjortisar som tror att om dom håller me hugo så kanske dom får ett ligg med han, eller inte vet jag 😉
  o många av er har redan ett förhållande, så ni är ju precis lika! Små fjortisar kan bara gå o dö 😉

 7. emelie

  Jag tycker att det va skitbra skrivet. Visar att du kan vara mjuk liksom. Har helt ändrat uppfattning om dig. Dock tyckte jag du och Paow passade sååååå himla bra tillsammans. Men jag förstår dig ju såklart.

  Du är grym.

 8. A N G E L I C A

  Okej, det var riktigt dumt och oförlåtligt gjort..

  Men lilla vän, nu vet du hur det känns..
  du har ju också varit otrogen förr

  Hoppas du lärde dig nåt av det!

 9. olivia

  hej hugo! förstår att du mår jätte dåligt!
  men ta inte tillbax henne.. dom som har varit otrogna kommer var det igen, tyvärr.
  du är värd så mycket mera!
  kramar

 10. Josefine

  Älskar man någon så ljuger man inte om en sådan sak.
  och HUR kan man ens begå ett sådant misstag om man ”ÄLSKAR” någon så mycket? Nä, bullshit.

  Från småbarn.

 11. love

  Tänk lite….
  jag har varit i den sitsen själv och förlät min pojkvän visst man har mycket känslor i kroppen men om man verkligen har hjärna och respekt så sitter man inte och skriver sånt när personen ifråga ångrar sig och är otroligt ledsen. Livet blir inte bättre för det, ju mer H skriver om P desto mer fattar man att han tänker på henne

 12. Andrea

  Jag tycker att om P älskar H borde ju hon berätta . Inte vänta med att erkänna innan nån annan gjorde det.Jag skulle berätta om jag nån gång gjort det 😮 Fast jaja hon gjorde som hon gjorde och fick ångra sig.

 13. s

  hur kan ni va på hennes sida? ”hon erkände ju tillslut” ja, när det redan hade kommit ut ja, då hade hon inte så mkt annat att säga till sitt försvar än att det var sant. sen skriver en del också att det är fel av hugo att skriva ”massa skit” om paulina. han skriver vad han känner just nu, vad han tycker. hon har varit otrogen, han är förkrossad. tänk lite ..

 14. LINA

  Assu vafan hur kan du göra såhär skriva att hon är ett svin och så jävla äcklig 😮 Ni har älskat varandra och varit tillsammans väldigt länge delat nästan allt! Hon gjorde fel men skriv inte att hon är ett svin liksom så jäkla förnedrande! Trodde bättre om dig 😡

 15. Stina

  Vet ni varför hon ljuger om det? För hon älskar Hugo och ville inte såra honom eller förlora honom då ljuger man. Sanningen kommer ifatt henne. Men att sitta och hålla på att kränka henne är inte mer är orätt. Hon gjorde ett misstag som alla kan göra. Men hon erkände till slut vilket är modigt av henne, men omm Hugo förlåter henne och låter hans kärlek till henne styra så är det han som är modigare och tar steget att släppa och gå vidare

 16. hanna

  Så jävla rätt! du kan få någon såååååå mycket bättre än failina. du kanske till och med, för säkerhets skull tvätta dig en gång till.

 17. Fia.

  äh va fan kom igen nu va,typ alla säger att det är fel av hugo att lägga ut det men hon förtjänar det ju? hon har både varit otrogen och ljugit för honom?
  han förtjänar bättre än så.

 18. Anonym

  Du gör helt rätt att spy över hennes bilder… Hon är ett svin, ett falsk sådant som ljuger och smutsar ner sig.

  Det var lika bra det hände nu då hon verkar ha det latent i sig att vara otrogen, så nu har du hela livet framför dig att hitta en värdig tjej!

  Mvh Mig

 19. Nathalie

  Hej! Jag vill bara säga att jag har varit otrogen mot min pojkvän förut ca ett år sen och jag insåg att det var felt och jag mådde jävligt dåligt och mitt hjärta var helt förkrossad och märkte hur äckligt jag var!. men jag är jävligt glad att min pojkvän gav migf en chans så vi är tsm nu i snart 2 år :).
  Jag hoppas ATT du kan förlåta Paulina sen när hon har ändrat sig!. Ni passar jävla bra ihop.

  Jag är döv tjej och min pojkvän är hörande 🙂

  Puss Nathalie Andersson ( kollar gärna i facebook )

 20. Maria

  Men pliiiiz, hur många superkorkade brudar hänger det här egentligen?? Ni är fan patetiska i era uttalande, låt Hugo läka sina sår på sitt eget sätt, och om han nu väljer att gå tebax eller inte, så finns det inget NI kan göra åt saken….

 21. Kim

  Fyfan hur kan vissa sitta och försvara paow…herregud falskare människa får man ju leta efter. HON HAR VARIT OTROGEN DESSUTOM LJUGIT OM DET FÖR DEN HON ÄLSKAR. MED ALL RÄTT HÄNG UT HENNE FÖR VAFAN HAR HON GJORT MOT HUGO? Det är mest förnedrande för honom. Är på din sida! Du kan i alla fall gå vidare med gott samvete.

 22. John

  Glad å brudens vägar att hon slipper dig nu. Du ligger med 16 åringar som uppenbarligen är sjukt osäkra. Du är pinsam dude, skulle jag ha småsystrar skulle jag låsa in dig när folk som du får gå lösa.

 23. FUCKPAOW

  ÄR NI DUMMA I HUVUDET ALLIHOPA VARTFAN TAR SVEIRGE VÄGEN ! HON HAR VARIT OTROGOEN ! VAD VILL NI ATT HON SKA FÅ EN HYLLNING !!??????
  IDJOTUNGAR!
  HON VAR OTROGEN ! HON VAR OTROGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  HAN HAR RÄTT ATT SKRIVA VAD FAN HAN VILL OM HENNE ! KOM HON PÅ NU ATT HUGO FANNS ELLER !
  NI SKA BARA HÅLLAKÄFT !
  FUCKING HAR NI BRSIT PÅ EMAPTI !!
  HUGO, KÖR PÅ !

 24. Hej Hugo

  Inte juste att hänga ut tjejer på det sättet du gör, som med Linda och Paulina.Gå och testa dej,men skriv inte svaret i bloggen.Behandla tjejer med respekt.Svinen i allt detta är faktiskt bara män,om allt stämmer så hade du varit otrogen innan(Karma)Nemo utnyttjade Paulina(inga ursäkter för hennes beteende)men han är en hal djävel och slutligen JockiB som lägger ut allt på sin blogg som en nyhetsslampa.Hade Jocki haft respekt för dej så hade han tvingat Paulina att berätta för dej innan han la ut det på bloggen.Hemskt hur han kan göra så mot dej att visa det offentligt sådär,att du skulle behöva få reda på det så. Om kvinnor gör ett misstag då är det halshuggning.Paulina är ung, vad gjorde du själv när du var i hennes ålder?Hade ett TROGET förhållande?Håll det privata PRIVAT och blogga lite ytligare. Livet är mer än bara en blogg,sugs inte in i skiten!!Förlåt Paulina. Men låt henne vara singel ett tag. 😕 😳 Hoppas ni båda hittar styrkan och att Nemo *%#@# 😡 ***

 25. lina

  Det är löljigt att hoppa på en person…. Okej du e sårad, klart du är det lixom meen du skriver att hon e äcklig o smutsig på en offentlig plats? Det är de som är äckligt.. Och att alla kallar Paulina slampa och hoppar på henne när Nemo knullar allt som rör sig… Jeez jag fattar inte ens själv varför jag bryr mig men blir irriterad när alla hoppar på henne.. De som gör det har ingen aning om vad som har hänt så lägg ner hela skiten..

 26. Gonzales

  Hah.. var det inte så att du inte skulle säga massa dumma saker för det är inte värd jag venne vad?
  Visa att du är äldre och mogen , visa att du kan stå på dina ben fast du vet att du har precis ramlat ner, hon är inte den enda, du finner större kärlek, kanske bättre, men gamla känslor rostar aldrig. Man ska inte egentligen tycka synd om någon, inte dig eller verken Paulina, alla är människor som gör misstag, såsom du sa att du hade varit otrogen i ditt tidigare förhållande, pratar stort? hah, asso det enda man ska göra acceptera det som är gjort och försätta att kämpa på det som kommer, det bästa när man har gjort ett stor misstag är att snacka, låt inte henne komma och snacka visa vem som är mogen igen och gå fram till henne och snacka!

  lycka till med att hitta dig själv..

 27. Mia

  vissa som kommenterar verkar inte förstå att kärleken ibland inte räcker till för att förlåta ett misstag..

  tycker du ska göra vad som känns rätt för dig Hugo. behöver du tid – ta dig tid, vill du förlåta och glömma – försök igen, vill du aldrig mer se henne – then don”t. bara du kan känna vad som är rätt för dig och er!

 28. julia

  hon älskar dej och du henne . hon gjorde ett misstag . ta en paus och kolla om ni verkligen behöver varandra för att leva . saknar du hene tar du tiillbaka henne och förlåter hennes misstag 😳

 29. Johanna

  SNÄLLA MÄNNISKA!
  Visst att hon har varit otrogen, visst att hon har sårat dig. Men om du någon gång, för en liten sekund har ÄLSKAT henne, på riktigt, från djupet av ditt hjärta. STÅ upp och säg stopp. Nu är de nog, låt inte hela jävla bloggvärlden krossa en ung flicka för ett misstag hon har gjort. Ja förväntar mig inte att du ska förlåta henne, att du ska ta henne tillbaka. Men visa att du är en god, normal medmänniska och låt inte folk kasta skit och trycka ner den som du en gång har älskat. Och tillåter du de då är de DU som är ett svin som har gått och låssas att du bryr did om henne och älskar henne.!!

 30. hoes

  kan inte alla brudar sluta skydda varandra och sina patetiska handlingar? hade det varit en man hade det varit helt annorlunda.

 31. Josefine

  Hugo jag vet att du har det jätte svårt och det Paulina gjorde var idiotiskt. Men titta tillbaka på alla minnen… Allt ni gjort tillsammans. Alla gör misstag, men man måste leva i nuet och ta dagen som detn kommer. Om du verkligen älskar henne ger du henne en andra chans, kom igen! Ni är ju världens sötaste par, ge inte upp ert förhållande pga av att hon gjorde fel.
  – Vad är vänskap utan bråk? 😐

 32. anonym

  koej hugo, tänker inte sitta här och tycka synd om någon av er.
  Du skrev att du skulle komma tillbaka när du va stark,tycker du det är starkt att säga sånt här om paulina? Hon ångrar sig så fucking mkt och det vet du,men du borde vara argare på Nemo som utnyttjat den du älskar när hon va packad också.
  Du och Paulina va perfekta ihop,ni älskar varandra och va varandras bästa vänner! Du kommer fixa detta,jag tror på dig men gör förfan inget idiotiskt(som skada dig/andra)
  Vi älskar dig och paulina vi älskar det ni står för,vi älskar det sättet ni älskar varandra!

 33. matilda

  Jag var också otrogen mot min kille. jag hade sex med en annan, han vet att vi hånglade men inte att vi hade sex. varför? jo, jag vågar inte berätta det, även fast det är slut, eftersom jag vet garanterat att han kommer hänga ut mig precis som du har gjort med henne och framförallt, jag vet att han fortfarande skulle bli så jävla sårad och jag vill inte mista han som vän (vi är jättetajta vänner nu). Jag försvarar inte att vara otrogen, men jag förstår hur paulina tänker. Dock är det alltid en dålig idé att vara otrogen från första början, men nu är det gjort, right?

 34. nicole

  orka överdriva? var det inte du som låg med 4 tjejer när ni var utomlands? sa inte paulina okej? förstår inte varför du tar åt dig så mkt. 😛

 35. J

  Lider med dig Hugo. Jag har varit i samma sits. Jag gav tjejen jag såg en framtid med allt att jag glömde bort mig själv och sedan gick hon mig bakom ryggen.

  Du är en förebild för många, du förtjänar bättre och det vet du mycket väl om!

 36. dd

  helt otroligt. du förtjänar så mkt bättre. du har inte gjort annat än rätt hela tiden. det tar på dig javisst, men som du skrev, varför ska du vara ledsen? det är inte du som gjort ngt fel. du är fan mkt snyggare än henne, du har haft fler möjligheter till otrohet än vad hon haft… ändå har du aldrig gjort något fel. du har inte gett henne annat än kärlek & respekt. Hon respekterade inte dig och vad du gav henne. hennes förlust. stå på dig.

 37. sara

  neeeejjjj!!! fina paulina och hugo kan inte göra slut. ni var så söta tillsammans, snälla ge det ett andra försök. snälla… 🙁

 38. Malin

  Okej. Jag hata Paulina förut.. bokstavligt. Men sen börja jag mer och mer gilla henne. Sen när ni blev tillsammans älska jag läsa era bloggar för ni har sånt fint och roligt förhållande 😉

  Men nu. Nej, fyfan. Nu är jag tillbaks igen där jag var förut. Jag hatar henne. För det hon har gjort. Ska sluta läsa hennes blogg. Får väl hoppas på att horan tjänar bättre på något annat än bloggen framöver. Var stark. Du klara detta. 🙂

 39. heidi

  usch äntligen. vrf blev du ens ihop med henne från början? du visste ju att hon va en slampa + rasist. va det för att du ville bli mer känd? usch du förtjänar bättre än så!!

 40. Miranda

  Du skrev för någon dag sen att du själv har varit otrogen i ett av dina förhållanden? nu vet du nog hur den personen kände sig.
  Men jag säger inget annat, Paulina är ett svin, ett äckel, och jag förstår inte hur man kan bedra någon som är så bra som du, verkligen inte.
  Men som sagt, hon är 17 år och tänker inte rätt när det gäller något
  Lev livet nu! du kommer hitta någon som är så jävla mycket bättre.

 41. Denise

  stackars fina, vackra och otroligt söta hugo 🙁
  fasst ändå, du är ju själv likadan + att du lägger ut skiten på din blogg. MEN det var hon som var ett svin nu, inte du.
  tycker synd om dig fan, det måste vara otroligt förnedrande.

  men fuck det skitsnacket du skriver nu. ALLA hade varit sårade i en sån här situation så lek inte att du inte bryr dig.

 42. Peace and love

  Om inte jag minns fel så har du erkänt att du också varit otrogen i ett av dina tidigare förhållanden..Så om nån borde ”förstå” situationen så är det nog du.
  Det som hänt suger men alla gör sina misstag och går tyvärr inte att få det ogjort..
  Det är vad man väljer att göra åt saken som styr framtiden..

  Lycka till 🙂

 43. aa

  Det jag tycker är så sjukt att hon skrev om Nemo på sin blogg och la upp en bild på honom , så sjukt hon gjorde ett inlägg om han och sen hade sex med han, aså shit vilken hoe, dessutom lät hon kissis bror slicka henne på pattarna och tog bilder, Du borde aldrig ha blivit tsm me henne , du kunde ha använt henne som PR från början bara o sen kastat henne, inte bli kär o sånt shit … Du kan få bättre 😉

 44. Jennie

  Lämna henne bakom henne, hon är dum i huvet och hon förtjänar itne dig. Tycker det var illa gjort av paulina faktiskt, man sk ainte dölja sånt. Men du har ju också varit otrogen, kasnke under andra omständigheter men nu kanske du får se hur det känns. TYcker dock inte att ngn ska tycka så 😀

 45. matilda

  Hugo , det är paulina som är boven som sagt , inte Nemo. Det va hennes fel, han hade inget att förlora? Om någon ska veta det är det du, du har själv sagt att när du vill ”köra” in den i någon så bryr du dig inte vem det är. Han va full , kåt, och hade som sagt inget att förlora. Till skillnad från Paulina som är tillsammans med dig. Men antingen fixar ni detta eller så blir det som det blir. Det ända jag vet är att hon inte förtjänar dig.

 46. ladydoordie

  ”Lyssna! detta är en typsk swedie osäkerhets grej det är därför du ska hålla dig till invadrartjejer dom håller inte på såhär”

  Haha, antagligen för att någon troligen skulle döda er då.

 47. Nicole

  Fyfan, villken jävla piss situation.. Du har liksom 2 val, antingen så skiter du i henne och går vidare, eller så försöker ni prata genom det här och gå vidare & inse att it”s in the past. Det andra alternativet är dock JÄVLIGT svårt då du som är drabbad kommer ha allt i bakhuvudet hela tiden..
  It”s ur call Hugo!

  All kärlek och stärlekse-kramar. Vet hur det känns när ens parner är otrogen..

 48. emma

  det värsta är fan inte att hon bara var otrogen och låt med nemo.. det värsta är fasen att hon låg med en annan och tänkte hålla det hemligt.. hur fan tänker man då?
  hur fan kunde hon göra så mot dig efter allt du har gjort för henne, efter allt ni gjort tillsammans, efter allt du gett henne i livet?
  herregud vilken sjuk person hon har blivit på sista tiden.. sen nemo kom in i bilden.. 🙁

 49. Sara

  Asså snälla ! Varför ?! Om ni älskar varandra så fattar jag inte, Du har aldrig varit otrogen elr ? :O
  Skyll inte allt på Paulina och säg elak ord du ångar dig säkert efter ett tag..
  Prata med henne =?
  Antagligen was it meant to be, elr så var det som det är nu !
  Asså man blir fan förbannad på båda er två…
  Jag är liten men jag tänker inte leka stor heller men hur båda två av er beter sig är patetiskt !
  Så gör man när man är liten som jag ..
  Inte som ni ..
  Ni ska kunna vissa andra att ni är en bra förebild..
  Vissa era bra sidor + om hon ångrar sig så mycket be henne vissa det på något sätt !

 50. Tjej

  Ibland krävs det fruktansvärda händelser för att man ska inse vad som är viktigt här i livet. Jag satt i din sits för 1½ år sen. Jag vet precis vad du menar med blottat nersmutsat hjärta. Illamående, humörsvängningar och förvirring hör till den närmsta tiden. Men… Om ni i grund och botten verkligen älskar varann, så kommer det lösa sig. Kan inte ens tänka mig hur jobbigt det är när ni dessutom driver stora bloggar, men det finns de paren som mot alla odds och mot allas förväntningar faktiskt lyckas ta sig igenom något sånt här och kommer ut starkare än någonsin både individuellt och tillsammans. Lycka till!

 51. angelica

  om du verkligen älskar paulina , sluta gör henne till smuts , DU ÄLSKAR HENNE OCH DU VET DET !!!!!!!!!!

  HUGO FÖRFAN HON ÄR DIN ,INGEN ANNANS!!!!

  mad kan komma i mellan er ? ska en äcklig lite nemo göra det ! det är fan skam att nemo är så ful men det är inte du och inte paulina heller det är du

 52. främling

  Uppenbarligen var det inte så svårt att få paulina att vara otrogen och det är väl bra att du får veta hur lätt hon var att få i säng… Hade det inte varit Nemo hade det nog varit ngn annan i sinom tid.
  Uppenbarligen kan hon inte hysa äkta känslor för dig för då sker inte såna här grejer, inte ens på fyllan.

 53. melanie

  hemskt.. ni var jätte söta! sveriges sötaste par, de va ni.
  jag fattar att du är ledsen, och besviken,.. klart du är.
  för de hon gjorde är inte rätt! inte alls, visst, man är människa, men de ger henne inte rätt att knulla vem hon vill när hon har kille + att ni var seriösa.

  hon ville flytta ihop med dej och lådsas som inget?
  du borde vara glad att kissie finns, annars hade du la andrig fått reda på ngt.

  + alla tejer som skriver ”ta mej istället” . fan.. killen är ledsen? försök fatta. ni är la bara ute efter att få knulla honom? håll de inom er.. han är ledsen?!
  jaja.. men hugo.. du klarar de! du har familj och vänner! 🙂

 54. mikaela

  Sluta smutskasta tjejen du älskar. Situationen hade lika gärna kunnat vara tvärtom. Då hade du nog velat att hon förlät dig.

 55. Elina

  Jag kan inte fatta att hon hade tänkt dölja det för dig. Jag trodde Palina var en bra tjej, men har fått en ändring på den synen nu. Står på din sida.

 56. Amanda Karlsson

  Alla är vi mänskliga. men det finns fortfarande ingen bortförklaring till otrohet. Man vet alltid vad man håller på med. Det var ruttet gjort, det måste jag hålla med om.
  och så grova ord som finns i ditt kommentarfält & i paulinas är inte okej.

 57. susanne

  Hörru hugo, nu när du insett vilken slampa hon är kan du väll passa på att berätta vad som ligger bakom att hennes ytterst minimala titz kunde förvandlas till stora bomber helt plötsligt? :-*

 58. Ida

  Glöm inte att alla gör misstag och att något av det viktigaste vi kan göra är att förlåta, vilken situation det än gäller. Även om du inte går tillbaka till Paulina så måste du förlåta henne för att själv kunna gå vidare.

 59. Sara.

  Jag och många andra av era läsare tycker att det ska vara ni två, man har blivit så glad av att se er två tillsammans. Jag säger bara en sak, är det meningen att det ska vara ni två så kommer det bli så igen. Men va inte för snäll Hugo, du förtjänar inte att bli sårad igen.

  Stor kram! 🙂

 60. Josefine

  Håller med. Inte för ens hon kommer upp i 20+ åldern kommer hon att mogna på riktigt. Jag höll på och svina mig emot varenda kille jag hade innan jag blev blev mogen i hjärnan och man är verkligen INTE mogen i hjärnan när man är 17. Its hard but true. :-|[/quote]

  Beror väl jäkligt mkt på! Blev tsm med min pojkvän när jag var 15 och är det fortfarande nu när jag är 19 utan några större problem. Vi älskar varandra och löser problemen helt enkelt.

  Men jag förstår om Hugo inte går tillbaka till henne för det som gör ont lär ju inte nödvändigtvis vara att hon var otrogen inte det som gör mest ont. Det som gör ont är antagligen att hon tog tillbaka henne ett tak och litade på henne när hon sa att jag har inte varit otrogen och ljög för honom om det. En sak att vara otrogen men sen att försöka dölja det och ljuga om det det är det som är fel och vidrigt.

 61. Tina

  Det är sjukt roligt att läsa era kommentarer där ni skriver att hon är omogen, ett barn, ”bara 17 år” hahaha. Vadå? Skulle hon vara otrogen bara för att hon är 17 år? Men dom som är 50 år, gifta i 20 år och är otrogna? Åldern har ingen betydelse. Alkoholen kan hon inte skylla på. Det hon gjorde var fel.

 62. D

  Lyssna! detta är en typsk swedie osäkerhets grej det är därför du ska hålla dig till invadrartjejer dom håller inte på såhär

 63. anne

  otrohet är det äckligaste en person kan göra mot en annan.
  Jag gillade Paulina innan, men nu står jag på din sida Hugo. Du förtjänar respekt och kärlek, riktig kärlek. Kämpa på, gråt och skrik! Du har din villkorliga dom att tänka på, sabba inte den, gör inget dumt. Nemo är inte ens värd att nämna. Han är inte värd nånting, och hans beteende kommer komma ifatt honom inom en snar framtid.
  Du Hugo, du kommer att vara vinnaren när den här stormen är över. Fatta rätt beslut, och ta den tiden du behöver. Vi läsare finns här när du kommer tillbaka, om du bestämmer dig för att göra det. Skickar en axel som du kan gråta mot. Peace

 64. Ira

  Hugo, Paulina må älska dig men smärta är tillfällig – stolthet varar föralltid. Låt aldrig, aldrig någon som Paulina eller Jockeboi trampa på dig. Du borde förstått vad det var för personer du hade med att göra redan från början, men jag skyller det på mänsklig naivitet. Paulina försökte lura dig och låta dig tro på hennes lögner och dessutom försökte hon dölja det. Hon borde gjort det rätta från början och sagt det till dig. Det Jockeboi gjorde var lågt, men det är Paulina som är boven, och som ska skämmas som in i helvete. Men du har hjärtat på rätt plats Hugo, låt inte henne eller någon annan ta det ifrån dig.

 65. natta

  Hugo,jag förstår hur du känner dig efter allt som har hänt och jag förstår inte varför folk ska lägga sig i så mycket.
  Det jag vill säga är att alla männiksor gör fel förr eller senare i livet och man lär sig så jävla mycket av sina fel.De borde faktist du av alla veta som har varit otrogen och gjort en massa annat dumt och sedan ångrat dej.Okej mot Paulina va du trogen och du gjorde allt för henne men gjorde inte hon allt för dej?Hon älskar dig och ångrar de hon har gjort mot dej , ni hade ju ändå lite problem under den tiden som detta hände..eller har jag fel nu?
  Hur som helst gör de du tycker är rätt men glöm inte att ALLA GÖR FEL NÅGON GÅNG I LIVET och då ska man förlåta och ge dom en till chans.

 66. Erica

  Jag förstår vad du går igenom. Tänk igenom vad du vill, om du fortfarande vill ha Paulina, ge det lite tid. Visst, hon har varit otrogen, men det finns ju fortfarande hopp kvar.

  Ni var ju det sötaste paret i bloggvärlden, det måste du väl ändå hålla med om? Ge henne en chans, och funkar det inte så är ni inte menade för varandra.

  Lyssna på ”Gubben i lådan” med Daniel Adams-Ray. Du lär känna igen dig.

 67. K

  så inte värt d du borde skaffa någon tjej som är mognare
  men kärlek är blind.. skit i henne och försök och ha kul iställe och umgås med dina vänner som du vet verkligen är äkta iställe för och deppa om någon som inte är värd d!

 68. Ida

  Jag tycker så jävla synd om dej, och det är väll kanske inte det man vill höra. men jag tycker det. jocke och nemo är två kändiskåta vidriga grisar riktiga avskum.
  och det paulina gjorde va så fel, men om ni hade detdåligt och hon var förvirrad det rättfärdigar inte det man gjort .
  och sättet du fick reda på det var så grisigt.
  Men alla gör fel och alla gör misstag.
  Är det äkta så är det.
  Errare humanum est ignoscere divinum.

 69. Anna

  ALLA kan göra misstag. Paulina är bara 17 år. Även du själv har varit otrogen i ditt förflutna, se tillbaka till det och förstå att hon inte är mer än mänsklig. Hoppas att ni hittar tillbaka till varandra iaf…

 70. madde

  har varit med om otrohet själv. det krossar så otroligt mycket och väcker så otroligt många frågor. varför? hur många gånger? är det mitt fel? jag känner dig inte men när jag läser dina två inlägg här om paulina så tar det mig tillbaka till hur jag själv mådde, helt frukstansvärt… hoppas verkligen du kan ta dig igenom det här. om du någonsin bestämmer dig för att ta paulina tillbaka så ha klara regler och hon ska förtjäna din tillit tillbaka, det är inget man ger bort gratis. det här hjälper inte nu men det är många som vet hur du känner och som känner med dig. du är bra och det ska du alltid komma ihåg!

 71. Natali

  Var större än situationen….svårt säkerligen men du växer inombords av att inte smutskasta andra. Karma…..it all comes back to you…..
  Kloka ord från en gammal tant! 😮

 72. Natta

  Jag är inte för otrohet, men samtidigt har cäl alla varit i Paows ålder. Jag minns själv hur det var i den åldern. Att man kanske inte riktigt tänkte sig för. Jag har ett 9 årigt samboförhållnade just nu, aldrig varit otrogen och kommer aldrig vara det heller…men ja, det hände vid ngt tillfälle i 17 års ålder att även jag var otrogen (inte mot nuvarande sambo) men det var en DUM grej och än idag tänker jag på det och inser att det var en gång o aldrig mer. Jag tror nog Paoq mår riktigt dåligt just nu. Jag försvarar inte det hon gjort men tycker inte man ska gå för hårt på. Ärligt talat så tror jag inte hon gör om det igen.

 73. Lollo

  Hej! Detta är tråkigt. Väldigt tråkigt! Har varit med om exakt samma sak. Fast jag förlät honom sen och nu har vi varit tillsammans 3år. Det tog tid att kunna lita på honom och visst gör det de, men efter ett tag blev det bra! Nu är vi förlovade och har det så bra man kan ha det. Jag hoppas verkligen ni blir tillsammans igen!! 🙂

 74. P

  Du har ju för fan gjort samma sak, om än inte mot Paulina. Du om någon borde förstå, istället fortsätter du kasta smuts.
  Förstår att ni båda mår dåligt men det blir fan inte bättre av att hänga ut någon.

 75. emem

  [quote name=”sanna”]Hallå bruden är 17 bast! Räkna med att hon kommer vara otrogen flera gånger tills hon mognar och inser vad hon vill ha. Och du verkar ju vara lika blåst som tror att en 17 åring vet vad den vill av sitt liv.[/quote]

  Håller med. Inte för ens hon kommer upp i 20+ åldern kommer hon att mogna på riktigt. Jag höll på och svina mig emot varenda kille jag hade innan jag blev blev mogen i hjärnan och man är verkligen INTE mogen i hjärnan när man är 17. Its hard but true. 😐

 76. Lina Gotti

  😮 😮 😮 HUR KAN FOLK SITTA DÄR OCH FÖRSVARA PAULINA??

  Alkohol har inget att göra med att hon var otrogen. Vill man inte knulla någon annan så gör man inte det varken om man är packad eller inte. Svaga människor som inte kan stå för det dem gör skyddar sig själva genom att skylla på alkohol.

  Men sådana saker händer och Hugo du kunde inte göra något. Tyvärr. Och det var inte ditt fel heller.

  Det är synd att det blev som det blev, jag försåt om hon hadehånglat upp Nemo och du hade förlåtit det, MEN HON LÅG MED HONOM…..och det skulle inte jag förlåta. Tror inte du gör det heller. Speciellt inte om det är SVERIGES STÖRSTA MANSHORA…..

  Jag lider med dig, jag avundades ditt och Paulinas förhållande. Det lilla man fick se var vackert. Inte många killar är så där nu för tiden. Och det är synd att allt blev såhär.

  Känn dig inte dum Hugo, nu SYMPOTISERAR HELA SVERIGES TJEJER MED DIG ;))))

 77. ida

  Lääggg aaaaav, det där inlägget var jätteonödigt. Ska du säga nått så taskigt mot henne får ni ta det face to face. Häng inte ut henne mer! Visst att hon har betett sig illa men säg inte sånt där om henne i bloggen.. det är att gå lite långt

 78. E

  Är det ngt jag vet så är det hur detta känns. Har upplevt precis samma sak.Precis samma sak alltså!Man kommer alltid älska denna personen till en viss del(de har en del av ens hjärta) men man går också vidare efter en tid eftersom man måste tänka på sig själv och sitt eget välmående!Så ta hand om dig!

 79. L

  [quote name=”anna”]jag förstår verkligen inte hur alla bara kan försvara henne och säger att du ska förlåta henne? du förtjänar tusen gånger bättre, hon är äcklig.[/quote]
  Asså vart är hon äcklig på vilket sätt är hon äckligare än dig? Jag förstår inte, allt kan hända och det råkade hända henne, hon var skit packad, du kanske aldrig varit det.. Vist hon hade en pojkvän men i just den sekunden så kanske hon inte tänkte på det.. Hon kunde knappt så och med tanke på hur himla på Nemo var så äre ju inte så konstigt att det som hände faktiskt hände.. Det är nemo som är störd och äcklig paow gjorde ett misstag som hon nog ångrar så grovt. Nemo gjorde inget misstag, han fick det han ville helt enkelt. Men frågan är bara vad hon gjorde med dom. Det är de som är skämmigt. Att det råkade hända kan man inte göra något åt i efterhand.. Ni hör ihop!

 80. Jakob

  [quote name=”Therese”]Du måste tänka på att Paulina fortfarande är ett barn.
  Och det gäller både ålder, tankar, val, omedvetenhet och allt.
  Jag vet att du så gärna VILL tro att hon är äldre än vad hon är, men så är det inte tyvärr.

  Men du fixar det här! Finns fler som gör slut trots att man fortfarande älskar sin partner.
  Du är fortfarande ung och har hela livet på dig att finna kärlek.

  Gråt inte över spilld mjölk Hugo, det som inte dödar en gör en starkare!

  Puss o kram[/quote]

  Paulina ett barn? aah du måste fan va dum i huvudet

 81. Sofia

  jag är så ledsen för din skull hugo. så tråkigt att det skulle bli såhär. tror inte hon hittar något bättre än dig, inte på väldigt länge i så fall.

 82. Nathalie

  Jag vet exakt hur du känner !! . Det är sjukt jobbigt och man vet inte va man ska göra . Men det blir bättre efter ett tag . 🙂 . Håll humöret upp och va glad för de du har . För dina vänner och för din familj de är alltid det som räknas . Kärlek kommer och går . Men va glad att du träffat P för hon har format dig till den kille du kommer att vara resten av livet . Tänk på alla era bra stunder de ”är de som räknas . !!! .
  När det hände mig åkte jag iväg ett tag till en annan stad och va med vänner . När jag kom tillbaka kändes det lite bättre . Jag tycker du ska göra samma sak .
  Kram från Nathalie och hela GBG

 83. berg,

  men hallå? vad är vi utomstående bloggkritiker/läsare egentligen? – ingen kan berätta för dig vad du ska göra eller hur paulina inte är värd dig osv. ingen är värd att bli sårad och få ett krossat hjärta, och jag lovar den ångesten man känner när man ljuger för sig själv tillochmed att det inte hänt, dååå ångrar man sig nästan så mkt så det är olidligt, och jag har varit med om båda parter. man kan faktiskt träffa sin riktiga kärlek ung, det gjorde jag! jag var då 16 och nu är ja 18 och älskar samma person fortfarande och kommer nog göra livet ut.. han är äldre än mig och det är bra.. ja tror på dig och paulina! men för att de ska funka är det nog smart att lämna staden som dragit ner erat förhållande till båtten, start over al new.. men om du inte kan förlåta, ska du såklart inte göra det

 84. P

  Lyssna på Cheryl Cole

  ”Anything that”s worth having, is sure enough worth fighting for,
  quittinq is out of the question, when it gets tough gotta fight some more!”

 85. P

  Lyssna på Cheryl Cole

  ”Anything that”s worth having, is sure enough worth fighting for,
  quittinq is out of the question, when it gets tough gotta fight some more!”

 86. sanna

  Hallå bruden är 17 bast! Räkna med att hon kommer vara otrogen flera gånger tills hon mognar och inser vad hon vill ha. Och du verkar ju vara lika blåst som tror att en 17 åring vet vad den vill av sitt liv.

 87. mi

  JA FY FAN VAD ÄCKLIGT! TA NU INTE TILLBAKA DENNA VIDRIGA HORA SOM LJUGER! DU VET VÄL HUR MÅNGA NEMO HAR LEGAT MED? 2000 MINST, DET SKRÖT HAN OM I TV T OM. SÅ…TESTA DIG!!!!!!!!!!!!!!
  KISSIE ÄR ÄRLIGARE ÄN PAOW. HELT KLART. SÄGA VAD MAN VILL OM KISSIE MEN NÄR PAOW HÄNGER UT HENNE HELA TIDEN I SINA INLÄGG SÅ FÅR HON FAN RÄKNA MED ATT SANNINGEN KOMMER FRAM.
  PAOW VAR INTE BARA OTROGEN EN GÅNG MOT DIG HUGO. TÄNK PÅ DET. DET HÄNDE FLERA GGR.
  DU FÖRTJÄNAR INTE DENNA OMOGNA BITCH.
  TA NU INTE TILLBAKA HENNE. LOVA DET. NI KOMMER ALDRIG KOMMA ÖVER DETTA DÅ NI ÄR IHOP OCH DET KOMMER EJ ATT FUNGERA.

 88. Caroline

  Alla kan göra misstag, ge henne en andra chans! Om man verkligen älskar en person, är den alltid värd en andra chans.Oavsett om det är ens partner, vän eller familj. Man behöver inte ha några stora förhoppningar på att allt ska bli som tidigare, men jag vet att man ångrar sig grovt när man ser tillbaka om man inte tog chansen att ställa allt tillrätta.

  När ilskan lagt sig, ta ditt förnufft till fånga! Längtar hjärtat fortfarande efter Paulina, svälj då din stolthet och ge det en chans!

  Vänligen Caroline

 89. Sofie

  Vad hemskt att få reda på det på det sättet, det värsta är ju att Paulina ljugit framför dig.

  Det kommer att vara jobbigt en lång tid nu, du borde komma bort lite. Så du inte drar ner dig med alla tankar.

 90. Martin

  Självklart går det att förlåta , men det tar flera år att lita på någon helt, samt har det skett en gång så sker det oftast igen. Sen som kille anser jag att det går att hitta någon äckligare än Nemo.

 91. Amanda

  jag tycker att hon verkligen gjorde fel. det är så sjukt att sjunka så lågt!

  men samtidigt skrev du att du varit otrogen i tidigare förhållanden? kan du inte på något vis förstå henne och hennes ånger? att hon är väldigt ung och gör extremt dumma beslut…

  ta din tid på dig och smälta det. men om dt är riktig kärlek så fixar det sig!

 92. Maline

  Hallo Hugo
  Tänker inte skriva att Paulina är en vidrig människa, det tycker jag inte att hon är. Jag tycker på sätt och vis synd om henne. Det måste kännas förjävligt att ha sårat någon man älskar och sen inte vetat hur man ska berätta det för att sedan få det utlagt på Internet.
  MEN fan vad jag tycker synd om dig just nu. Jag förstår att du mår som du mår. När man älskar någon höjer man den personen till skyarna, nu har allt det där störtats… Förstår din smärta och det gör lite ont i mig också för man är så van att se din glada attityd och roliga videoinlägg.
  Jag tror att när den värsta chocken/sorgen har lagt sig, kanske du ska försöka förlåta Paulina även om ni inte fortsätter tillsammans. I längden är det ingen mer än du själv som mår dåligt av att känna hat. Och du förtjänar inte att må dåligt.
  Alla gör ju misstag, det är synd bara att ni båda två måste gå igenom det här och må så dåligt…
  Kom snart tillbaka! Det här är bara ännu en utmaning.

 93. therese

  det känns tuft nu men hon ångrar verkligen det. prata med henne. Jag tycker du ska förlåta henne, om en stund (om hon är värt det!)

 94. Martina

  Klart som fan att ni INTE bara kan fixa upp det sådär??!! Hon har svikit dig, förnedrat dig, delat sin fi**a med andra som hon lovade bort till dig den dagen hon sa att hon älskade dig! Av egna erfarenheter så kan jag säga att om ni skulle försöka igen så skulle ni ha det kämpigt hela tiden. För du kommer alltid må piss av det här så fort du ser henne! Såna här grejer glömmer man inte. Jag tycker du bara ska radera allt vad det gäller Paulina. Ta hand om dig själv ett tag och sen ge dig ut på jakt igen. Det finns miljoner brudar där ute!

 95. dagge

  Kämpa, detta var det värsta jag läst, jag gråter med dig när jag läser detta. Hur kunde hon? Ni hade ju framtiden framför er!! Ni var ju sveriges Beckhams!!!!!!! Och så spolade hon ner allt i toaletten för ngn B-kändis!!!!!!!! Stå på dig!!!

 96. nina

  Ni kan fixa detta, låt det bara ta sin tid! Min kompis pojkvän va otrogen mot henne efter 1 år och dom var förlovade och allt! Dom gjorde slut men efter 3 månader hitta dom tbx till varandra och hon kunde förlåta honom, nu har dom varit tillsammans i 7 år och har barn! Ett misstag är okej två är för mycket! Hoppas allt går väl för er =)

 97. anna

  jag förstår verkligen inte hur alla bara kan försvara henne och säger att du ska förlåta henne? du förtjänar tusen gånger bättre, hon är äcklig.

 98. Caroline.

  Hej Hugo,
  jag vet inte om du läser dina kommentarer, men jag provar skriva ändå. Jag vill dela med mig av en liten historia till dig, en sann historia. Jag ska göra den kort. Jag & min pojkvän har varit tillsammans i snart sju år. Vi hade en kris, jag var otrogen. Jag ångrar det så jävla mycket, varje dag. Jag valde att berätta det för honom, han valde att fortsätta sitt liv med mig. Vi stod där bland flyttkartongerna, det har varit så tufft, det är de fortfarande ibland men vi står här idag för att kärleken fanns och jag ångrade mitt snesteg så otroligt mycket.

  Prata med Paulina, dra inte in bloggen.. det blir inte bättre. Alla kan göra misstag, jag tycker att de va lågt att det kom fram på detta sätt, men somehow kommer det lösa sig oavsett om de blir ni igen eller inte.

  Många kramar.

 99. Bea

  hej, jag följer både DIN och paulinas blogg, och det gör ont i mej när jag läser hur ni mår! 🙁
  Jag vet att det är stark kärlek mellan er! och jag vet även att man kan övervinna mycket här i livet! Låt allt sjunka in och var för dej själv ett tag sen kanske du kan tänka klart och se hur du vill göra med erat förhållande! jag tror även P mår otroligt dåligt över vad hon har gjort! Men allt kan bli till det bättre , bara man vill! Jag tänker på dej och jag önskar dej allt gott! Du fixar detta hugo!

 100. Lisa

  *****Forsättning, jag hade skrivit för långt*****

  Om Du fortfarande anser att kärleken kan övervinna allt.
  Sätt Dig ner ensam med Paulina och prata igenom allt, berätta hur detta fick Dig att känna Dig och låt Paulina berätta hur hon kände sig direkt efter och hur hon mår nu.

  Det är Du som bestämmer om Du vill lägga Paulina bakom Dig eller välja att satsa på Erat förhållande igen.
  Det är Ingen annan.
  Tänk igenom ordentligen vad Du vill när Du har haft en tid att smälta nyheten och håll Dig till det sen, för det är endast Du som väljer hur Du vill leva Ditt liv!

 101. Lisa

  Om Du Hugo har blivit smittad utav en könssjukdom hjälper det inte att tvätta i x antal timmar.
  Du måste gå till ungdomsmottagningen/hälsocentralen och testa dig.

  Ingen människa är perfekt. Du har själv skrivit att Du varit otrogen och du ångrar Dig och skrev att det var ditt gamla ja.
  Förstår att Du känner dig arg, ledsen, rent förbannad och det har Du all rätt i att göra.
  men tänk på att det är samma känslor som Du utsätt den/dom du var otrogen förut med.

 102. elin

  Tro mig, det går över. Jag förstår att det är jobbigt för dig just nu, men det är inte din förlust. Paulina förlorade killen hon älskar genom att svika sig själv och dig. Hon får skylla sig själv. Hoppas du inte gräver ner dig för mycket, stå på dig! Älskar du henne, då tar du tillbaka henne, på dina villkor! Älskar du henne men inte kan leva med henne, lev då inte med henne! Låt tiden läka såret hon har gett dig, så ska du se att allt löser sig, det gör det alltid, på ett eller annat sätt 🙂
  LYCKA TILL! Lev som om morgondagen inte finns.
  Lev som om idag är dina sista andetag!

  Kram

 103. Julia

  Vet inte om du läser dina kommentarer du får, jag brukar aldrig kommentera bloggar.. Men jag förstår precis hur du känner dig, jag har varit med om exakt samma sak. Jag var den sista som fick reda på om min föredetta pojkväns otrohet, det läckte ut bilder i byn där jag bor, det värsta av allt var att det inte var min pojkvän som berättade det för mig. Det var min mamma och det var cirka 6 månader efter att det hänt. Om jag kände mig utskämd?!
  Jag känner med dig att du känner dig förnedrad, lurad och helt jävla förkrossad. Jag önskar att det skulle finnas något som skulle få en att må bättre efter något sånt, men tyvärr..

 104. E

  Alla gor misstag, och som tur ar lar sig som flesta av dom. Och man blir sa javla sarad att man helst av allt bara skulle vilja ga ner i graven. Men det fungerar ju inte riktigt sa. Och det ar ju en javla tur, for annars hade ju mer an halften av Sveriges befolkning varit doda idag. Manniskor bara sarar varandra, aven om det inte handlar om karlek. Gor allt for att trycka ner varandra..

  I ditt fall handlade det om karlek. Men var det akta karlek fran badas hall? For isafall maste jag bara stalla en fraga till mig sjalv och tanka efter lite.. Jag kanner varken dig eller Paulina.. Men lite konstigt ar det ju om hon alskade dig sa otroligt mycket som hon pastar i sin blogg och overallt annars.. Hur man kan vilja sara en manniska som man alskar mest av allt pa denna jord? Det gar tyvarr inte in i mitt huvud.

  Ta hand om dig, Hugo. Du ar vard battre..

 105. Emelie

  tycker det var omoget och jävligt elakt och själviskt gjort av henne. men du sa ju själv i din blogg att du varit otrogen mot henne med kissie? om det nu var sant så är ju du lika omogen och självisk. Om det inte var sant så stå på dig!!! då är du värd mycket mycket mera än det som hon gjorde.

  😉

 106. Sandra

  Att du inte förstått innan, att du inte märkt hur förändrad du blivit av att vara med henne…Gå aldrig tillbaka, skaffa dej en äkta tjej 😉 Äktheten sitter på insidan 😉 Du är en fin och rolig kille…Tare lugnt, ha kul , lev och må som singel och ta dagarna som dom kommer, gör nå kul med och för dej själv varje dag, sms flirta med tjejer , gå på fest å bara ha kuuuul nu varje dag 😉 Så kommer drömtjejen när du minst anar de!
  KRAM

 107. Carolina

  Jag säger såhär: Fy fan vad jag tycker synd om dig! Vilket jävla vidrigt sätt att få reda på allt.. Människor runt omkring dig som vet men du vet inget. Det har blivit någon skit mellan Paulina och Kungarna av Tylösand och jag rekommenderar dig att ta dig ur skiten så fort du kan, lämna alla som ingår och har kontakt med dom, du förkänningar bättre. Vad är det för killar som väljer att ställa upp i ett program där man bara ska dricka och kanal 5 gör allt för att dom ska göra bort sig.. Fan Hugo, du har så mycket mer än så!!!

  Jag kommenterar aldrig, har ingen blogg själv och är inte med i denna ”blogg värld” men jag jobbar inom mediebranschen och vet hur det fungerar, jag har en gång i tiden sålt annonser på bloggar. Som sagt är mitt tips att ta dig ut skiten, umgås med bra människor och satsa på din karriär, en bra karriär. Du har min mail, hör av dig om du behöver hjälp men bara den dagen du lämnat skiten!

  Kram

 108. CHIQA

  Du är stark lifes goes on when love wusnt ment to be.
  Sometimes LOVE is an awful drug you get hooked,then left all broken inside, hold your head up high,theres always a light at the end of the tunnel go ahead make a lil smile 🙂

  Tror den här låten säger allt,om hur du känner Toni Braxton- yesterday.

  peace

 109. Marie

  Äkta kärlek övervinner allt! En gång är ingen gång, två är lika med noll.. Om ni verkligen älskar varandra så finns det en lösning till allt. Och nej, tiden läker inte alla sår. Det vet jag om! Boka en resa tillsammans, du och paulina.. åk iväg bara ni två. Lämna stockholm och ta hand om varann istället! När du kommer hem igen så tar du en kopp kaffe hos Nemo 😉

 110. nettan

  hugo.
  förstår inte hur och varför du vill ha ett liv som hängs ut såhär offentligt, liv kan man väl ha. men privatliv . . det borde hållas utanför.

  jag lider med dig, eftersom jag varit med om samma.
  det gör ont ett tag nu, man gråter, tänker och förstår inget alls. men man läker, går vidare.

  mitt liv har aldrig varit mer underbart än vad det är nu, så det blir bra! du är en fin kille hugo, du kommer kunna hitta en bra tjej. som ser dig för den goa killen du verkar vara!

  / nettan

 111. martina

  [quote name=”Therese”]Äkta kärlek övervinner allt, så om du ska kalla henne sådana saker. SLUTA PÅSTÅ ATT DU KÄNNER ÄKTA KÄRLEK FÖR HENNE! Skämmes!![/quote]

  VADÅ så du har aldrig kännt avsky lr illamående av vad en familjemedlem eller nära vän gjort till dig någongång? hade han inte brytt sig om henne hade han väl inte brytt sig om hon var otrogen lrhur!! korkade jävel

 112. Alibaba

  Jag tycker om Paulina, men nu måste jag säga att du är värd mkt mer Hugo, skit i henne, festa ha kul och glöm henne. Nu vill jag inte se er som ett par, det går bara inte. Jag är ryss och jag tycker faktist att många(inte alla) svenska tjejer är som Paulina, alltså hånglar, knullar så fort de har druckit… Lycka till Hugo!

 113. S

  Hej Hugo,
  jag brukar aldrig kommentera bloggar men den här gången tänker jag inte, inte kommentera.. Det är tråkigt att det som hänt har hänt. Jag skulle må precis lika dåligt som dig om det hade hänt mig.

  Tänk på en sak när det känns sådär tufft: Om det var meningen att ni skulle vara tillsammans skulle inte ens världens snyggaste kille kunna ta Paulina ifrån dig. Kunde då någon som Nemo förstöra för er, som är så omogen och ovettig, tycker det är hemskt att unga tjejer ser upp till honom och hans vän. Men tyvärr gör de det och de här killarna utnyttjar det. Det jag menar är att kan Nemo förstöra, kan alla.. I princip 😕

  Det som är menat går inte att ta sönder, att förstöra.
  Du kan alltid förlåta Paulina men inte glömma. Eller hur? Förlåt, glöm inte, gå vidare.
  Det var inte menat eller hur.
  Om du vill prata kan du skriva till mig. Om du vill. Ha det bra annars och ta hand om dig så bra du kan! Kram S

 114. Therese

  Äkta kärlek övervinner allt, så om du ska kalla henne sådana saker. SLUTA PÅSTÅ ATT DU KÄNNER ÄKTA KÄRLEK FÖR HENNE! Skämmes!!

 115. ANDREA

  Hugo tycker verkligen synd om dig att du fick reda på det som du gjorde. Men med en eftertanke så var glad att det kom fram nu än att det hade gått längre tid. Massa kramar

 116. Sandra

  ALLA gör sina misstag! Man kan inte förvänta sig att en människa ska vara perfekt, eller hur?
  Du själv har också gjort misstag. och inte vill du då heller att någon ska hata dig för det du gjorde. Jag säger inte att du ska gå tillbaka henne eller så men tänk iaf på att alla gör misstag, även du Hugo! I vissa situationer måste man ha försåelse! Sköt om dig!

 117. Suss

  [quote name=”aa”]Men hugo, du har ju också varit otrogen en gång? Hur kände du då? Tänk på att Paulina är ung, men det är fortfarande ingen ursäkt till att vara otrogen.. Men jag tror att ni kommer fixa det här. du ser ju hur otroligt dåligt hon mår, och hur mycket hon ångrar sen.
  jag hoppas det löser sig för ni är så otrolige söta tillsammans! och gör som din pappa lärt dig, följ ditt hjärta.

  Jag tycker du och paulina ska åka till thailand tillsammans och bara lämna allt skit här i sverige och jobba på erat förhållande![/quote]

  Eh asså, hur fan kan folk säga att dom ska ”försöka” igen eller liknande, att han ens ska fundera på att ta tillbaka henne!?!? Tror ni på fullaste allvar att det kommer att funka? Hon fick redan en chans. ”Åå ni är så sööta tillsammans, ni hittar tillbaka BLA BLA” BULLSHIT. Ska dom bli ihop för att dom är så söta ihop? Nej Hugo, hoppas att du har lärt dig vad du inte ska göra, gå vidare nu, glöm henne så mkt det går.

 118. Emma

  Alla gör fel Hugo. Paulina gjorde fel men jag är säker på att du också har gjort något fel mot henne fast kanske inte i samma grad. Jag tycker att du ska förlåta henne, det är lättare att gå vidare då och starta om från ett. Du vill inte förlåta henne nu men att förlåta är inte att glömma bort det som har hänt, du kommer alltid att ha det i tankarna när du ser henne. Om du fårlåter henne så kommer allting att bli lättare- för er båda!

 119. Liv

  ta en paus. Åk bort ett tag. Umgås med andra männsikor.
  Tänk sedan över vad du verkligen prioriterar i livet. Vad du vill, vad du kan och med vem du vill göra detta.

  ta avstånd från paulina ett tag tills du insett om du älskar henne tillräckligt för att förlåta henne, eller om du helt enkelt ska gå vidare.

  hoppas det ordnar sig, vi finn shär och stöttar dig.

 120. kicks

  Jag har både varit otrogen och själv blivit sviken på det sättet,man mår som fan!Men alla gör misstag,man kan inte styra över kärlek och i ditt hjärta finns svaret om ni kan gå vidare.
  Det går att komma vidare,det är ett hårt jobb och man mår skit stundvis.Nemo är ett creep och jag blir inte förvånad om ham mer lr mindre utnyttjade att P va dräng full!Kämpa på Hugo,alla är vi bara mänskliga.
  Kram

 121. aa

  Men hugo, du har ju också varit otrogen en gång? Hur kände du då? Tänk på att Paulina är ung, men det är fortfarande ingen ursäkt till att vara otrogen.. Men jag tror att ni kommer fixa det här. du ser ju hur otroligt dåligt hon mår, och hur mycket hon ångrar sen.
  jag hoppas det löser sig för ni är så otrolige söta tillsammans! och gör som din pappa lärt dig, följ ditt hjärta.

  Jag tycker du och paulina ska åka till thailand tillsammans och bara lämna allt skit här i sverige och jobba på erat förhållande!

 122. MATILDA

  NI LÄGGER ALLA AV NU, HUGO JA TYCKER DU SKA LÄSA MITT MEJL OCH LÄRA DIG ETT OCH ANNAT!! OCH LÄGG NER DOM HÄR FAVLA FJORTISFASONERNA HUGO, STÅTT OCH TVÄTTAT KUKEN I TVÅ TIMMAR, BEVISAR JU BARA HUR GAMMAL OCH FÖRNUFTIG DU ÄR I HUVUDET SJÄLV! TÄNK PÅ ATT DU OCKSÅ VARIT OTROGEN FÖR FAN!

 123. Julia

  Okej, Paulina har gjort fel. Men va fan hon lever fortfarande livet och jag hoppas verkligen du tillslut förlåter henne, för alla gör vi misstag.
  Ni var världens finaste par! Gråter bara av tanken att ni nu gjort slut 😥

 124. Linn

  Hur gammal Paulina än vill vara så är hon bara sjutton år. Hon har kastats in i ett liv som inte är anpassat för henne utan för någon mycket äldre. Det är ingen ursäkt men någonting att tänka på. Det är självklart att du är arg och helt knäckt men lägg inte ner mer tid på det hela. Det förstör mer än det reparerar om man ska älta för länge. Gråt, träna skiten ur dig så du somnar av ren utmattning. Det är mitt tips.

 125. Therese

  Du måste tänka på att Paulina fortfarande är ett barn.
  Och det gäller både ålder, tankar, val, omedvetenhet och allt.
  Jag vet att du så gärna VILL tro att hon är äldre än vad hon är, men så är det inte tyvärr.

  Men du fixar det här! Finns fler som gör slut trots att man fortfarande älskar sin partner.
  Du är fortfarande ung och har hela livet på dig att finna kärlek.

  Gråt inte över spilld mjölk Hugo, det som inte dödar en gör en starkare!

  Puss o kram

 126. Crsytal

  Man ska hålla sig ifrån packet under 20 år, satsa på någon 25+ istället brukar bli bättre då….

  Jag förstår lite hur du känner dig iaf, jag blev av med min 2 åriga villkorliga dom förra året, jag var faktsikt livrädd ibland när jag va ute att något skulle hända eller att man gjorde något dumt igen…. så ta det lungt =)

  Nu vet jag inte hurvida Nemo är sjuk eller inte, men visst kan man knulla folk med sjukdomar utan att själv bli smittad.

  Dra in och gör ett prov så mår du bättre ..

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.