Uncategorized

Just nu – Klar

Hyfsat trött nu. Jobbat sedan 09:00 imorse. På tisdagar håller jag cf-klasser från 16:00-19:30. Jag tänker att det är bra för mig, utvecklar mig och kan jag hjälpa andra så blir jag glad.

Det bästa som finns som coach är att se nybörjare utvecklas. Att se nybörjare fatta rörelser med skivstång efter att man har förklarat och se när poletten trillar ner. Det är magiskt.

Att lära sig lyfta med skivstång är ungefär som att lära sig köra bil. I början är fan allt omöjligt, man vet inte vart gasen sitter, dragläge, växelspak, blinkers m.m. Sen, helt plötsligt så släpper det. Allt flyter på utan att man ens tänker på det. Därefter är det bara styrkan som kanske saknas, men så är det ju med bilar också. Grundfunktionerna är samma, men hästkrafterna olika.

Med detta sagt, glöm inte: ”Det är ingen som säger att det kommer vara enkelt, men dom säger att det kommer vara värt det”.

Kommentarer

  1. Jennifer

    Hugo! Om du vill få komplimanger och pepp kolla bloggbevakning, hon har skrivit ett inlägg om dig och ditt goda hjärta, och alla kommentarer håller med! Kram!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.