Thailand 2010

JUST NU!

Ligger och blir gaddad, 6 timmar kvar! Skööön smärta!!

Paulina kör också en tattoo,  gammelsmurfen, på hela ryggen, den blir grym, riktigt blå med vit mössa, fett nice!

Kommentarer

 1. Maj

  Precis som Börje skrev: Du behöver bara öppna bilden i förhandsvisning och sedan välja vertyg och justera storlek. MAC är de BÄSTA datorerna!!!

 2. Erica Björnström

  cmd+shift+4. Dra sedan över bilden du har på skärmen och sen hör du ett klickande ljud och du har fotat av det vill. Detta gör alltså en skärmdump och som du själv kan välja storleken på bilden. Bilderna hamnar direkt på skrivbordet. Tar inte alls upp mycket plats på bloggen, dessutom kan du beskära bilderna samtidigt och ta bort sånt du inte vill ha med på bilden. Jag gör alltid så på de bilderna jag lägger upp på min blogg. Lycka till! Bra att du tagit ditt förnuft till fånga och införskaffat en massa apple-prylar. Ditt liv kommer att bli avsevärt mycket enklare.

 3. josefin

  Jag kan starkt rekomendera att ladda ner/köpa Photoshop CS5 eller Adobe Bridge CS5. Då kan du gör mycket roligt! Eller så har du Iphoto 🙂 Simpelt men funkar fint 🙂

 4. felicia Berglund

  Klicka på en bild du ska ha, så trycker du öppna med och så väljer du colorsync-verktyg..därkan du göra det, det programmet ska finnas på macen när du köper den

 5. Louise

  finns ett program som heter GIMP. det är liknande photoshop fast inte alls så komplicerat och stort som det. men det går ändå att redigera bilder lite snyggare och såklart även att minska storlek.

 6. Börje

  Jag läste lite snabbt, gör så här istället:
  öppna bilden i Förhandsvisning -> Spara som -> Välj jpeg, nu kan du bestämma kvaliteten på bilden. Testa dig fram men ca 70% borde du klara dig bra på.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.