Uncategorized

Julstatus

Största tanken just nu: Under varje ledighet är det samma tanke som dyker upp. Hur ska jag få ihop träningen. Under jul och nyår är det extra svårt eftersom man ofta är borta och öppettider är lika bra som sångrösten i vår familj.

Julafton: Väldigt bra, väldigt kärleksfylld och väldigt lugn. Vi var bara hos Paula mormor en stund på förmiddagen och sedan hemma hos oss på em/kvällen.

Julens film: Jungle, riktigt bra. Sann historia som handlar om en kille som kommer bort i djungeln och försöker leta sig fram till nästa ”by”.

Julklappar: Jag fick jättefina kläder av Paula, trots att vi inte skulle köpa något till varandra. Jag blev så glad! Barnen fick massor av leksaker som dom kommer ha kul med.

Gemensamma julklappen: En resa till Dubai nästa år i november.

Paula: Hon började rensa sin garderob i går kväll. Fan va skönt tänkte jag, då kan jag ta det lugnt framför tvn. Nope, jag skulle vara med. Paula ville att jag skulle vara med och säga vad hon skulle behålla och vad hon skulle skänka bort. Aldrig kommer man undan.

Leonore: Så lätt att natta henne nu. Jag säger bara att jultomten kommer om hon inte lägger sig 😂😂

00:30: Var vi klara. Man kan inte säga att Paula garderob har speglat hennes image det senaste året, men nu så.

Nu: Frukost

Sen: Jul hos Paulas pappa.

Glöm inte: den bästa utsikten kommer efter den hårdaste klättringen.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.